Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Davullu-zurnalı adaylık başvurusu

/ Kaynak: İHA
Davullu-zurnalı adaylık başvurusu

POLİTİKA Haberleri  / İHA

MHP Kaman İlçe Eski Belediye Başkan Yardımcısı Eftal Avşar, davul zurnayla milletvekilliği aday adaylık başvurusu yaptı.

Kırşehir'de parti il binasına kalabalık bir gurupla gelen eski başkan yardımcısı Eftal Avşar, neden milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Kırşehir'de partililerin ve Kaman İlçe Teşkilatının yoğun katılımıyla aday adaylığı başvurusunu yapan eski Belediye Başkan Yardımcısı Avşar, "Türk Milliyetçiliğinin lideri Başbuğ Alparslan Türkeş ve şehitlerimizi saygı ile anıyorum" dedi.


Niçin aday adayı olduğunu anlatan Avşar, "Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi'ne giderek aday adaylık başvurusunu yaptım. Yaşantım boyunca mensubu olmaktan gurur duyduğum ülkücü hareketin içerisinde bir nefer olarak mücadele ettim. Kırşehir'de doğup büyüyen ve 23 senedir hayatımı ve siyasi mücadelemi doğduğum topraklarda sürdüren bu şehrin ekmeğini yemiş, suyunu içmiş, havasını teneffüs etmiş ve bunlarla hayat bulmuş bölge insanını yakından tanıyan, tanınan ve yıllarca diyalog içerisinde olmuş bir kişi olarak bütün birikimlerimi de ilimize ve partimize faydalı olabilirim düşüncesi ile milletvekili aday adayı oldum" diye konuştu.


Adaylık başvurusunun ardından Kaman ilçesinden gelen davul zurna ekibi uzun süre yöresel parçalar çalarken çevrede bulunan vatandaşların bazıları davulculara para taktı bazıları ise olanları meraklı gözlerle izledi.

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...