Özkes'den Ahmet Hakan'a sert cevap!

Özkes'den Ahmet Hakan'a sert cevap!

POLİTİKA Haberleri

İhsan Özkes, CHP'den ayrıldığı için kendisini sert şekilde eleştiren Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'a ağır ifadelerle cevap verdi.

Mehmetçiği şehit eden teröristlerden birinin kardeşi olan Selahattin Demirtaş'ı, 'Cici çocuk' diye tanıtan ve patronu Aydın Doğan'a teknede garsonluk yapan Ahmet Hakan, bu kez baltayı taşa vurdu... İstanbul Bağımsız Milletvekili İhsan Özkes, CHP'den ayrıldığı dönemde kendisine yönelik ağır yazılar yazan Ahmet Hakan'a ağır ithamlarda bulundu. 


SEN EN ÖNDE GİTTİN
Ahmet Hakan'ın köşesindeki yazılarına Twitter'den cevap veren İhsan Özkes, "Ey Ahmet Hakan Coşkun denilen şahıs! Son 60 yılın en küçük gazeteci ahlaksızı. CHP'de PM üyesi olarak 6 yıl, MV olarak 4 yılı aşkın kaldım beni yeren bir kelime yazmadın, aramız gayet iyiydi CHP'den ayrılınca sana oldu? 'Tayyip Erdoğan düşmanlığı PKK dostluğuna götürüyorsa burada düşünmek gerekmez mi' dedim hemen o günlerde aleyhimde yazdın. 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Sayın Cumhurbaşkanımız'ın Külliye'de verdiği resepsiyona katıldım beni linç edenlerin önde gideni oldun. AK Parti'yi iktidardan düşürmek için HDP'nin barajı yüksek oranda aşması projesinden ve projenin ortaklarından bahsettim çok mu rahatsız oldun?" dedi. Ahmet Hakan'ın bir dizi çalışmalarla CHP'yi dizayn etmeye çalıştığını belirten Özkes, şu açıklamayı yaptı: Ahmet Hakan Coşkun bana düşmansa, kılıcını çekmişse demek ki ben tam bir hidayetteyim. Bugünleri gösteren Rabbim'e şükürler olsun ki; gaflet, dalalet ve hıyanette olanlarla tamamen ilişiğim kesilmekten öte bana hakaret ediyorlar. Ey Ahmet Hakan Coşkun! Bana yaptığın hakaretleri aynaya bakarak yazmış olmalısın. O hakaretleri yazarak sana cevap verecek değilim.


CHP'Yİ DİZAYN ETME PLANI
Özkes'in Ahmet Hakan için, "CHP'yi dizayn etmek istiyor" açıklaması sosyal medyada geniş yer buldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı Ahmet Hakan için, "Kılıçdaroğlu'nu yönetiyor, Demirtaş'ı parlatıyor. Çünkü patronu emrediyor" yorumunu yaptı.


SESSİZ KALDI
Ahmet Hakan, sosyal medya uzmanı olarak İhsan Özkes'in, "CHP'yi dizayn ediyor" açıklamasına sessiz kaldı. Ahmet Hakan'ın bu tavrı, "Acaba, patronu Aydın Doğan'a ulaşamadı mı? Eğer ulaşsaydı, ona nasıl bir cevap vermesi gerektiğini söylerdi" yorumlarına neden oldu.


TEKNEDEKİ GARSON!
Ahmet Hakan yazarlığın dışında, Aydın Doğan'ın teknesinde ona hizmet eden biri.Geçmişte Nişantaşı'nın yolunu bulamayan Ahmet Hakan'ın bir anda o semti keşfetmesi ve bir anda kendini AB grubu olarak görmesi, eski camiası tarafından birçok kez eleştirildi.


KAYNAK: TAKVİM 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...