Çavuşoğlu isyan etti: Demirtaş iki yüzlülük yapıyor!

Çavuşoğlu isyan etti: Demirtaş iki yüzlülük yapıyor!

POLİTİKA Haberleri

Dışişleri eski Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, terör örgütünün gerçekleştirdiği saldırıların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bağlanmasına isyan etti.

Buket Güven ANKARA
Dışişleri eski Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, terör örgütünün gerçekleştirdiği saldırıların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bağlanmasına isyan ederek, “Son zamanlarda herkes masum, tek suçlu Cumhurbaşkanı, AK Parti. Böyle bir algı operasyonu var. HDP masum, PKK masum, DHKP-C masum!” dedi. Gazetemize değerlendirmelerde bulunan Çavuşoğlu, PKK'nın sanki 7 Haziran'dan sonra teröre başladığını iddia edenlerin bulunduğunu belirterek, terör örgütünün son bir sene içinde yaptığı terör faaliyetlerinin 2 bin civarında olduğunu hatırlattı. “İki taraf da silah bıraksın” diyen HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı ikiyüzlü olarak nitelendiren Çavuşoğlu  şunları kaydetti: “Devletin askerinin, polisinin silah bırakması dünyanın neresinde var, nerede görülmüş? Çözüm sürecinde, milli birlik, kardeşlik sürecinde, bu esnek tutumun sonucunu gördük mü, sonucunda bir karşılık aldık mı? Tam tersini yaptılar. Dolayısıyla bu iki yüzlü bir tutum. Bir yandan 'barış istiyoruz' diyor. Niye şimdi terörü kınayamıyor. Çünkü bunlar oradan besleniyor” 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...