AK Parti kongresinde dikkat çeken slogan

AK Parti kongresinde dikkat çeken slogan

POLİTİKA Haberleri

Türkiye'yi 13 yıldır kesintisiz yöneten AK Parti'nin, 5. Olağan Büyük Kongresi'nde Davutoğlu coşku ile karşılanırken yeni sloganlar dikkat çekti.

Türkiye'yi 13 yıldır kesintisiz yöneten AK Parti'nin, 5. Olağan Büyük Kongresi bugün yapılacak. Parti yönetiminin yeniden şekilleneceği kongrede, tüzükte de değişiklikler yapılacak.

Türkiye'nin son 13 yılına damga vuran AK Parti'den, kurucu lider Recep Tayyip Erdoğan ile kurucular kurulu üyesi Abdullah Gül cumhurbaşkanı seçilirken, Bülent Arınç, Köksal Toptan, Mehmet Ali Şahin ve Cemil Çiçek, İsmet Yılmaz TBMM başkanı oldu. Gül ve Erdoğan'ın ardından Ahmet Davutoğlu başbakan olarak 62. hükümette yer aldı.

"Sefere hazır mısınız?"

Kongre salonuna gelen Davutoğlu dışarda bekleyen partililere seslendi. Davutoğlu'nun konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:
Biz biriz, beraberiz ve hep birlikte Türkiye'yiz. Biz böyle zor zamanlarda ak bayrağı al bayrağı yüceltenlerle sizlerle gurur duyuyoruz. Varlığınızla varlığımızı pekiştirdiniz. Allah sesimizi gür eylesin. Allah bastığımız toprağı kadim ve güçlü eylesin. Allah bize aziz şehitlerimizin emanetini bize taşıma gücü eylesin. Şer, terör odaklarına karşı yürüyen sizler Ankara'ya yiğitlerin emanetine güç vermeye geldiniz.
 
7 Haziran sonrası çok çaba harcandı dışardaki odaklarla birlikte düğmeye bastılar AK Parti iktidarının bütün kazanımlarını yok etmek için harekete geçti. AK Parti 1 Kasım'da yeni bir Türkiye için harekete geçiyor. AK Parti kadroları istikbal için yürüyor.
Şehitlerin emanetini ayakta tutacak mıyız? Bu aziz gençlere izzetli ve onurlu bir gelecek kuracak mıyız? Sefere hazır mısınız? Büyük Türkiye hedefine yürüyor muyuz? İşte ak yürekler. Millet yürek istediğinde yürek ortaya koyar.

Müziksiz coşkulu karşılama

Konuşmasının ardından salona geçen Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu binlerce partili tarafından coşkuyla karşılandı. Davutoğlu partilileri selamladı. Şehitlere saygıdan dolayı karşılamada müzik kullanılmadı.

"Yakın ışıkları Türkiye aydınlansın"

AK Parti Kongresi'nde salon, sloganlarla süslenmiş durumda. Salonda "Lafa değil, icraata bakarım", "yakın ışıkları Türkiye aydınlansın", "Tek millet, tek bayrak, tek devlet, tek vatan" sloganları dikkat çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...