Davutoğlu'ndan teşekkür konuşması!

/ Kaynak: İHA
Davutoğlu'ndan teşekkür konuşması!

POLİTİKA Haberleri  / İHA

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davtuoğlu, AK Parti 5. Olağan Büyük Kongresi sonrasında açıklama yaptı.

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davtuoğlu, AK Parti 5. Olağan Büyük Kongresi sonrasında açıklama yaptı. 
İşte Davutoğlu'nun açıklamalarından önemli başlıklar:
Herkese teşekkürlerimi sunuyorum.  Her bir kardeşime teşekkürü bir borç biliyorum. İlk günkü aşkla birlik, dirlik, kardeşlik diliyoruz. Bugün kongrede ortak bir ruh vardır.
Türkiye'de birlğin adresi AK Parti'dir. AK Parti var oldukça kardeşlik var olacaktır. 81 ilin kardeşliği var olacaktır. AK Parti var oldukça etle tırnağı ayırmak mümkün olmayacaktır. Biz Türkiye'nin her yerinde vicdanın sesi olduk. Bunlar içi sizlere teşekkürü bir borç biliyorum.
Bir partinin delegeleri o partinin hareket ve temsil gücüdür. Teşkilatlarımıza sesleniyorum 14 yılda olduğu gibi 1 Kasım'da zafere hazır olun. Şu andan itibaren seçim startı verilmiştir. Hayırlı mübarek olsun. Durmayacağız ilerleyen zamanda kadın ve gençlik kongrelerimizi de yapacağız.  22 Eylül'de seçim beyannamesi ile milletimizin karşısında olacağız. Allah yolumuzu açık etsin. Bizler küçük değil, büyük yolun yolcusuyuz. Allah yar ve yardımcımız olsun.

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...