HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

AK Partili isim bıçaklı saldırıda hayatını kaybetti!

/ Kaynak: İHA
AK Partili isim bıçaklı saldırıda hayatını kaybetti!

POLİTİKA Haberleri  / İHA

AK Parti Zile İlçe Yönetim Kurulu ve Belediye Meclis Üyesi İşadamı İbrahim Pekuz, işyerinde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Tokat'ın Zile ilçesinde tarım makineleri üreten İbrahim Pekuz (48), dün akşam 23.00 sularında işyerine av köpeklerine yem vermek üzere gitti. Bu sırada henüz bilinmeyen bir nedenle bıçaklı saldırıya uğrayan Pekuz, olay yerinde hayatını kaybetti. Polisin cinayetle ilgili yaptığı soruşturma sonrasında olayın şüphelisi A.K (23) ilçe terminalinde Ankara otobüsüne binerken yakalandı. Şahıs gözaltına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Pekuz'un cenazesi ise otopsi yapılmak üzere Tokat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Bu arada A.K'nın İbrahim Pekuz'un yanında yaklaşık 6 yıldır çalışan işçisi olduğu kaydedildi.

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...