İdris Bal'a soğuk duş!

/ Kaynak: AA
İdris Bal'a soğuk duş!

POLİTİKA Haberleri  / AA

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, İdris Bal hakkında, araştırılma yapılması amacıyla Ankara Terörle Şube Müdürlüğüne yazı gönderdi.

 Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, eski AK Parti Milletvekili İdris Bal hakkında, bazı konularda araştırılma yapılması amacıyla Ankara Terörle Şube Müdürlüğüne yazı gönderdi.


Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Soruşturma Bürosunda görevli Cumhuriyet Savcısı Serdar Coşkun tarafından gönderilen yazıda, bazı kişilerin tanık olarak ifadelerinin alındığı belirtilerek, bunların beyanlarında 2013'ün son aylarına doğru Bal, danışmanı ve Gürsel Ercan ile Hakan Semerci'nin toplantılar düzenledikleri, toplantılarda Bal'ın mensubu olduğu iktidar partisini eleştirip, Başbakanın iktidardan indirileceğine dair açıklamalar yaptığı bildirildi.


Yazıda, şunlar kaydedildi:
"Milletvekili İdris Bal'ın milletvekilliğinin devam edip etmediği tespit edilmesi, milletvekili değil ise açık kimlik bilgilerinin tespiti.
Şüpheliler Gürsel Ercan ve Hakan Semerci'nin ne iş yaptıklarının araştırılması, iktidar partisinin ve Başbakanın indirilmesinde menfaatleri olup olmadığının, örgütlü yapı içerisinde hareket edip etmediklerinin, toplantılar ile neyi amaçladıklarının araştırılıp tutanağa bağlanması, tamamlanacak soruşturmanın Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilmesi rica olunur."

POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...