Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Davutoğlu'nun masasındaki son anket

İşte Davutoğlu'nun masasındaki son anket

POLİTİKA Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun masasındaki son ankete göre MHP'den AK Parti'ye anlamlı oranda bir kayış var.

AK Parti az farkla kaybettiği 16 ille ilgili özel çalışma yapıyor. Saadet Partisi ile ittifak da bu nedenle zorlandı. Ayrıca AK Parti'de İstanbul başta olmak üzere metropol kentlerde listelerle önemli değişiklikler olacak. 
İSTANBUL'A ADAY TAKVİYESİ
Milliyet'ten Serpil Çevikcan'ın köşesine taşıdığı kulis bilgilerine göre; İstanbul'a takviye amaçlı olarak aday kaydırılması düşünülüyor. HDP'nin adaylarına karşı AK Parti Kürt kökenli adayları İstanbul'a çekebilir. Örneğin Mersin'den seçilen Muhsin Kızılkaya'nın İstanbul'a kaydırılması öngörülüyor. 
Binali Yıldırım İzmir'den, Numan Kurtulmuş'un Ordu yerine İstanbul'dan, Orhan Miroğlu'nun da Mardin yerine İzmir'den aday gösterilmesi gündemde. 
MASADAKİ SON ANKET
Ayrıca Davutoğlu'nun masasındaki son ankete göre AK Parti'nin oy oranı yüzde 43-44 bandında, MHP'den anlamlı oranda bir kayış var, CHP'de yüzde 2'lik çıkış var ama fırlayış yok, HDP'de iniş var ama çöküş yok.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...