Türkeş'in yerine o isim geliyor!

Türkeş'in yerine o isim geliyor!

POLİTİKA Haberleri

Parti yetkilileri Türkeş'in yerine Adana milletvekili olan Mevlüt Karakaya'nın Ankara'dan aday gösterilebileceğini söyledi.

Koalisyon sürecinde de siyaseti tıkayan tavrı ile eleştirilerin odağı olan parti, seçim meydanlarında yine çözümsüzlük diyecek.
Koalisyon sürecinde Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bütün tekliflerine “hayır" cevabıyla uzlaşmaz bir tavır ortaya koyan ve koalisyondan kaçan MHP lideri Devlet Bahçeli'nin, 1 Kasım seçim kampanyasında da Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan' ve AK Parti'yi hedef alacağı öğrenildi. Ülkeyi hükümetsiz bırakmamak için gövdesini taşın altına koyarak Davutoğlu'nun bakanlık teklifini kabul eden Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş'in partiden ihracının ardından yerine aday gösterilecek isim merak konusu oldu. Parti yetkilileri, Türkeş'in yerine Adana milletvekili olan Mevlüt Karakaya'nın Ankara'dan aday gösterilebileceğini söyledi.

Yenişafak

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...