MHP Adana'da 73 aday adayını tanıttı

MHP Adana'da 73 aday adayını tanıttı

POLİTİKA Haberleri

MHP Adana İl Teşkilatı, 1 Kasım'daki seçimler için milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunan 77 kişiyi, düzenlediği toplantıda tanıttı.

Seyhan Oteli'ndeki toplantıya Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, MYK Üyesi Hikmet Nazlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, İl Başkanı Yusuf Baş ve çok sayıda partili katıldı. İl Başkanı Yusuf Baş, açılış konuşmasına şehitleri anarak başladı. Bölücü terör yüzünden çok zor bir süreçten geçildiğini belirten Baş "Halkımız ekonomik manada da çok ciddi bir buhran içinde. Manevi dünyamızda oluşturulan boşlukla birleşen yokluk, cinnet ve intiharlara neden oluyor. Öte yandan bir avuç mutlu azınlık, servetine servet katıyor" dedi. Yusuf Baş, 73 aday adayının içinden 14 kişinin aday gösterileceğini vurgulayarak "Ama diğer 59 arkadaşımız da eminim ki bu yarışta bizi yalnız bırakmayacaktır" diye konuştu.


Konuşmaların ardından sahneye davet edilen aday adayları toplu fotoğraf verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...