Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

CHP'li vekilin sözleri partiyi karıştırdı

/ Kaynak: İHA
CHP'li vekilin sözleri partiyi karıştırdı

POLİTİKA Haberleri  / İHA

CHP İvrindi İlçe Başkanı Celalettin Kırkağaç, "TSK ile PKK'yı aynı kefeye koymak haddinize değil" dedi.

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm'ün "Taraflar silah bırakmalı" sözlerine tepki gösterince görevden alınan eski CHP İvrindi İlçe Başkanı Celalettin Kırkağaç, "TSK ile PKK'yı aynı kefeye koymak haddinize değil" dedi.


Görevden alınan CHP İlçe Başkanı Celalettin Kırkağaç, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, CHP Milletvekili Mehmet Tüm'ün ilçeleri dizayn edip kendi ekibini oturtturmak için görevden alındığını söyledi. Tüm'ün, "Taraflar silah bırakmalı" sözünü tasvip etmediklerini söyleyen Kırkağaç, "Mehmet Tüm ile telefonla görüştüm. 'Benim beyanımı gazeteler yanlış yazmış. Gazetelere dava açacağım' dedi. Ben de 'özür dilemek bir erdemdir. Yapılan hatadan dönmek gerekir ' dedim" şeklinde konuştu.


Türk Silahlı Kuvvetleri ve PKK'yı aynı kefeye koymanın milletvekili olsa bile kimsenin haddine olmadığını söyleyen Kırkağaç, "Biz İvrindi ilçe örgütü olarak bu açıklamaya tepki gösterdik. Ve bu açıklaması yüzünden CHP'li Milletvekili Mehmet Tüm'e, listeye gireceği zaman bir çok kişinin oy vermeyeceğini söyledik. Madem gazeteleri mahkemeye vereceksin, verirsin, hakkını savunursun. Ben görevden alınınca Ankara'ya kadar gittim. Mahkemeye başvuru yaptım. Beni haksız yere görevden aldılar. Bunlar Mehmet Tüm'ün oyunları" dedi.

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...