Politika - Politika
13 dakika önce

Bakan Güler yarın ABD heyetiyle görüşecek

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler yarın ABD heyetiyle görüşecek. Görüşmede gündem, askeri ilişkiler, F16 ve terörle mücadele konuları olacak.
 - Özgür Özel'den Şükrü Genç'e yeniden çağrı
1 saat 1 dakika önce

Özgür Özel'den Şükrü Genç'e yeniden çağrı: Desin ki CHP'ye kaybettirmek benim işim değil

CHP lideri Özel, partisinden ayrılarak bağımsız aday olan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'e yeniden çağrıda bulundu. Özel, Genç'e seslenerek, "Desin ki ben bu görevi yıllarca yaptım bir teveccüh göreydim bir dönem daha yapacaktım anketleri gördüm kazanmıyorum ama CHP’ye kaybettirmek benim işim değil, adayımızın elini kaldırsın. Pazartesi günü büyük bir törenle partiye geri dönsün, her görevi de kendisine verelim" dedi. 
Politika - Politika
1 saat 59 dakika önce

Ticaret Bakanı Bolat'tan 'İsrail ile ticaret' iddialarına verilerle cevap

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 7 Ekim'den bu yana İsrail ile karşılıklı ticaretin yüzde 33 azaldığı bilgisini paylaştı. Bolat, "Hükümet olarak kamu kurumları, devlet şirketleri asla İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor" dedi.
 - TİP, Tokat'ta AK Parti'yi destekleyecek
2 saat 16 dakika önce

Sinan Oğan'ın partisi TİP, Tokat'ta AK Parti'yi destekleyecek

Genel Başkanlığını Sinan Oğan’ın yaptığı Türkiye İttifak Partisi, Tokat'ta AK Parti'nin adayı Eyüp Eroğlu’na destekleme kararı aldı.
Politika - Politika
4 saat 26 dakika önce

Akşener'den Özgür Özel'e sert tepki: Böyle 'cıvıklık' görülmedi

İyi Parti lideri Akşener “Edirne’yi AK Parti’ye bırakmamak için İyi Parti olgunluk gösterip Edirne’de adayını geri çeksin” diyen CHP liderini topa tuttu: Türk siyasetinde bu şekilde bir cıvıklık, bir ayıp asla olmamıştır.
 - Şunları yapan DEM'e daha neler vermez?
4 saat 31 dakika önce

2 milyar dolar uçtu, çok güzel oldu!

Türkiye gazetesi yazarı Yücel Koç yazdı...
Politika - Politika
7 saat 54 dakika önce

Yeniden Refah'ta toplu istifa! Seçime 3 gün kala AK Parti'ye geçtiler

Seçime günler kala Yeniden Refah Partisi'nin önceki dönem Ankara İl Başkanı ve beraberindekiler AK Parti'ye geçti. Şanlıurfa'da ise il ve ilçe teşkilatında görevli 39 kişi istifa ederek AK Parti'ye katıldı.
 - Murat Kurum, anket verilerini paylaştı
9 saat 52 dakika önce

İBB Başkanlığı yarışında son durum ne? Murat Kurum, anket verilerini paylaştı

İBB Başkan Adayı Murat Kurum, katıldığı bir televizyon programında seçim süreci ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Aleyhine ve lehine birçok anket bulunduğunu aktaran Kurum, kendilerinin de anket yaptırdığına işaret ederek "Bizim ölçümlerimizle 1,7 puan farkla kazanacağız." dedi.
 - Ocak Partisi, İstanbul'da Murat Kurum'u destekleyecek
12 saat 29 dakika önce

İstanbul adayını geri çekti! Ocak Partisi, Murat Kurum'u destekleyecek

Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum'u destekleme kararı aldıklarını açıkladı.
 - "Kaybederse partisi de logosu da hazır"
13 saat 10 dakika önce

İmamoğlu için seçim öncesi çarpıcı iddia: "Kaybederse partisi de logosu da hazır"

Seçimlere günler kala İBB Başkanı ve adayı Ekrem İmamoğlu hakkında çarpıcı iddia geldi. TGRT Haber'e konuşan eski CHP Muş Gençlik Kolları Başkanı Erkan Çakır, İmamoğlu'nun Kurum'a karşı kaybetmesi durumunda partisinin ve logosunun hazır olduğunu söyledi. Çakır aynı zamanda eski CHP lideri Kılıçdaroğlu'na kurulan kumpası tek tek anlattı.
 - "Kırıkkale, CHP'ye oy verme yanlışına düşmez"
13 saat 35 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kırıkkale'ye inancı tam! "CHP’ye oy verme yanlışına düşmez"

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kırıkkalelilere telefondan seslendi. "Kırıkkale CHP'ye oy verme yanlışına Allah'ın izniyle düşmez. Ben buna inanıyorum" diyen Erdoğan, pazar günü kentten müjdeli haberi beklediğini söyledi.
 - YRP'li 22 isim AK Parti'ye geçti
14 saat 11 dakika önce

Ankara'da seçim öncesi toplu istifa! YRP'li 22 isim AK Parti'ye geçti

Yeniden Refah Parti'sinde seçimlere günler kala yaprak dökümü yaşanıyor. YRP Ankara il ve ilçe başkanlarının da olduğu 22 kişi istifa ederek AK Parti saflarına geçti. YRP lideri Fatih Erbakan'ın Basın Danışmanı Şerif Varol'dan istifalara yönelik açıklama geldi.
 - Nuray Başaran'dan TGRT Haber'de dikkat çeken iddialar
14 saat 18 dakika önce

Nuray Başaran'dan CHP'deki para sayma kriziyle ilgili dikkat çeken iddialar

Son günlerde Türkiye'nin gündemine oturan CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili Gazeteci Nuray Başaran, TGRT Haber ekranlarında çarpıcı iddialarda bulundu. Başaran, "İstanbul'daki bazı belediyelerden artık çanta içinde bir yerlere para taşındığını görüyoruz" dedi.
 - "Sen yeni bir film yaz, masken düştü"
14 saat 40 dakika önce

Murat Kurum'dan İmamoğlu'na 'algı siyaseti' tepkisi: Sen yeni bir film yaz, masken düştü

Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi. "İstanbul’un kaynaklarını yetimin hakkıdır demeden, balya balya kendi ikballeri için dağıttılar" diyen Kurum, "Bir 'algı siyaseti' tutturmuşlar oradan gidecekler. O film bitti. Sen yeni bir film yaz, masken düştü" ifadelerini kullandı.
 - CHP'de Sarıyer paniği
14 saat 49 dakika önce

CHP'de Sarıyer paniği! Özel'den Şükrü Genç'e adaylıktan çekilme çağrısı

CHP lideri Özgür Özel, partiden ayrılarak bağımsız aday olan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'e çağrıda bulundu. Özel, "Adaylıktan çekil, pazartesi rozetini takayım" dedi.
 - Bakan Tunç'tan İmamoğlu'na tepki
15 saat 31 dakika önce

Bakan Tunç'tan İmamoğlu'na tepki: Sen İstanbul'a yaşattığın kayıp yıllara üzül

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bakanların sahada seçim çalışması yaptığına dair eleştirilerine cevap verdi. Tunç, " Sen işine bak. Sen İstanbul'a yaşattığın kayıp yıllara üzül. Sen kendi perişanlığına üzül" dedi.
 - Sessizliğini bozdu! Kılıçdaroğlu'ndan sert açıklama
16 saat 28 dakika önce

Kılıçdaroğlu sessizliğini bozdu, 'tekrar ediyorum' diyerek desteğini açıkladı

CHP'nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hakkında çıkan iddialara cevap verdi ve "Partimin tüm adaylarına desteğim tamdır" dedi.
 - Altınok'tan Yavaş'a 'istifa' çağrısı
18 saat 54 dakika önce

Tapu tartışması ipleri gerdi! Altınok'tan Yavaş'a 'istifa' çağrısı: Zerre onuru varsa...

Yerel seçimlere kısa bir süre kala adayların açıkladıkları mal varlıkları gündem olmaya devam ediyor. Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Turgut Altınok, Antalya'da 600 konutunun bulunduğu iddialarını yalanlayarak, Mansur Yavaş'ı istifaya davet etti.
 - Erdoğan'dan Bakan Mehmet Şimşek'e destek
19 saat 22 dakika önce

Erdoğan'dan Bakan Mehmet Şimşek'e destek: Tam itimadım var

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim mitingi turu kapsamında Batman'daydı. Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e "Ekonomimizde güçlü bir kadro kurduk. Batman'ın evladı olan Hazine Bakanımız olan Mehmet Şimşek'e tam itimadım var" diyerek destek oldu.
Politika - Politika
21 saat 19 dakika önce

İstinaf, Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan'a tazminat ödemesini onadı

İstinaf, Ankara Bölge Adliye Mahkemesi'nin eski CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a manevi tazminat ödemesine yönelik kararını onadı. Onama kararını Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın duyurdu.
 - 'Deprem kapıyı çalmadan harekete geçeceğiz'
22 saat 41 dakika önce

Murat Kurum'dan genç seçmene mektup: Deprem kapıyı çalmadan harekete geçeceğiz

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan adayı Murat Kurum sandığa son 4 gün kala bir mektupla genç seçmene seslendi. İstanbul'un deprem gerçeği ile karşı karşıya olduğuna dikkat çeken Kurum, "Bilim insanlarının işaret ettiği o kaçınılmaz gün gelmeden, yani deprem kapıyı çalmadan harekete geçeceğiz" dedi, 1 Nisan'dan itibaren İstanbul'u depreme hazırlamak için çalışmalara başlayacaklarını kaydetti.
Sona Git