Topbaş'tan servisçilere plaka müjdesi

/ Kaynak: İHA
Topbaş'tan servisçilere plaka müjdesi

POLİTİKA Haberleri  / İHA

Kadir Topbaş, Erdoğan'ın servisçilere verdiği plaka müjdesini hayata geçirmek için ilgili oda ve derneklerle çalıştıklarını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, bugün Saraçhane'deki belediye binasında, belediye çalışanlarıyla bayramlaşma törenine katıldı. Törende konuşma yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, servisçilerin plaka isteği ilgili açıklamalarda bulundu. Topbaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın servisçilere verdiği plaka müjdesini hatırlatarak:" Özellikle ifade ediyorum ki bizim sözümüz yerde kalmaz. Biz tamam dediysek mutlaka gerçekleştiririz” dedi. Servisçilerin plaka beklediğini bildiklerini söyleyen Kadir Topbaş, “Ama sistemi doğru kurdurursak hepimizi mutlu edecek bir sonuca doğru gider. Gelecekte de niye böyle oldu denmesinin önünü kesmiş oluruz. Bu bakımdan servisçi kardeşlerimiz endişe etmesin” diye konuştu. Devlet özelliği gösteren İstanbul'un başka şehirlere benzemediğini ve plaka için şehre uygun bir sistem kurmak zorunda olduklarını söyleyen İBB Başkanı Kadir Topbaş; "Servisçilere plaka konusu hemen bir yazıyla oldu bittiye getirilemez. Çok ciddi bir çalışma gerekiyor. Bu çalışmayla binlerce hak sahibi olacak servisçimiz var. Üst düzey bürokratlarımız ilgili oda ve derneklerle görüşüyor. Görüşmeler devam ediyor. Doğru bir sistem kurmalıyız ki yarın bu şehre, gelecek kuşaklara problem olmasın. Bu hassasiyeti içimizde taşıyoruz.”
Yaptıkları her çalışmada özellikle taksici, minibüsçü ve halk otobüsçü esnafı mağdur etmemeye özen gösterdiklerini vurgulayan Topbaş, şunları kaydetti; “Bizden sonra ne olursa olsun demiyoruz. Kimsenin hayat nizamını, hayata tutunma ağlarını kopartmak istemiyoruz. 'Esnafımıza daha neler katabiliriz? Daha nasıl çalışabilirler? Daha nasıl mutlu olabilirler', hep buna bakıyoruz. Bir yerde park yaparken, yol geçirirken veya dönüşüm çalışması yaparken de tüm hassasiyetimiz, aman kimse mağdur olmasın… Kimse ezilmesin, üzülmesin… İstanbul Büyükşehir Belediyesi ailesi olarak hizmetlerimize bu hassasiyetle devam ediyoruz.” 

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...