Sare Davutoğlu 'maden şehitleri'ni unutmadı

Sare Davutoğlu 'maden şehitleri'ni unutmadı

POLİTİKA Haberleri

Sare Davutoğlu ve Aile, Soma'da polis, asker ve madenci şehitliklerini ziyaret ederek gaziler ve şehit yakınları ile bir araya geldi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, Soma'da polis, asker ve madenci şehitliklerini ziyaret ederek gaziler ve şehit yakınları ile bir araya geldi. Polis ve asker şehitliğini ziyaret eden Davutoğlu ve Gürcan, daha sonra aynı mezarlıktaki Madenci Şehitliği'ne geçti ve mezarlara karanfil bıraktı. Şehitlikte dua edildiği sırada maden faciasında hayatını kaybeden Süleyman Çata'nın oğlu Ahmet Çata, Sare Davutoğlu'nun, ikizi İsmail Çata'nın ikiz çocukları Buse ve Sude ise Bakan Gürcan'ın kucağına oturdu. Mezarlık ziyaretinin ardından heyet, SEAŞ Sosyal Tesisleri'nde gaziler ve şehit yakınları ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...