AK Parti'nin 55 kardeşli milletvekili adayı

AK Parti'nin 55 kardeşli milletvekili adayı

POLİTİKA Haberleri

7 Haziran'daki listesinde revizyona giden AK Parti'nin Diyarbakır adayları dikkat çekiyor...

AK Parti'nin 7 Haziran'da büyük kan kaybettiği Diyarbakır'da önemli takviyeler yapıldı. Silvan ve Bismil Ovası'nda Hamo Ağa lakabıyla tanınan Mehmet Arslan'ın oğlu Tahsin Arslan, Diyarbakır'da 5.saradan aday gösterildi.,


55 KARDEŞİ VAR...
Diyarbakır'ın Işıklar Köyü'nde 5 eşten 56 çocuk ve 85 torunu ile yaşayan 5 bin arazi sahibi Mehmet Arslan, vekil adayı oğlunun seçim çalışmalarına başladı.


AK Parti'nin 55 kardeşli milletvekili adayı


2011'DE DE MİLLETVEKİLİ ADAYIYDI
Diyarbakır'da 56 çocuk 85 torunlu Hamo ağa 2011 yılında oğlunun milletvekili olması için çok çalışmıştı. Silvan ve Bismil ovasında binlerce dönüm araziye sahip Hamo ağa lakaplı Mehmet Arslan, en büyük oğlu olan Tahsin Arslan'ın Diyarbakır Milletvekili olması için 100'e yakın köy muhtarını yemekte buluşturmuştu. AK Parti Diyarbakır Milletvekili aday adayı olan ağanın oğlu Tahsin Arslan temayül yoklamasında 6. sıraya girmişti.




Kaynak : Haber7

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...