Arena'da dev buluşma bugün

Arena'da dev buluşma bugün

POLİTİKA Haberleri

1 Kasım seçimleri için bir 'öze dönüş' listesi hazırlayan AK Parti, bugün Ankara Arena'da 550 milletvekilini vitrine çıkaracak.

Milletvekili aday listelerinde köklü değişiklik yapan AK Parti, bugün gövde gösterisi yapacak. Ankara Arena'daki programa; 550 milletvekili adayı başta olmak üzere, eski ve yeni bakanlar, parti kurucuları, eski ve mevcut MKYK üyeleri, parti yöneticileri, Merkez Disiplin Kurulu üyeleri, önceki dönem milletvekilleri, 81 ilin il başkanları ve AK Partili belediye başkanları katılacak. 
81 İLDEN 800 OTOBÜS 
Her ilden katılım planlanan organizasyon için 81 ilden 800 otobüs gelecek. AK Partili kurmaylar, katılımcı sayısının 35 bini aşmasını bekliyor. Başbakan'ın, önce dışarıdaki kalabalığa sonra da içerideki partililere seslenmesi planlanıyor. Konuşmada, 'birlik ve beraberlik' vurgusunun ön plana çıkması bekleniyor. 
Seçim müziği dinletilecek
AK Parti'nin yeni seçim şarkıları da aday tanıtım töreninde ilk kez kamuoyuyla paylaşılacak. Müziklerin de, Türkiye'de yaşayan herkese hitap edecek şekilde hazırlandığı, "tasavvuf"tan "rap"e kadar farklı melodilerin bulunduğu bildirildi.
Yüzde 100 isabet
Arena'daki hazırlıkları yerinde inceleyen Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "On binlerce vatandaşımızla birlikte adaylarımızı coşkuyla tanıtacağız. Listelerde yüzde 100'e yakın bir isabet yakaladığımızı düşünüyoruz" dedi. 
Beyanname ABD ziyareti sonrası 
AK Parti'nin adaylarının tanıtılacağı toplantıda, Seçim Beyannamesi açıklanmayacak. "Manifesto" niteliğinde olması için özel çalışma yürütülen beyannamenin, Başbakan Davutoğlu'nun, ABD programı sonrasında kamuoyuna açıklaması planlanıyor. Beyannamede özellikle dar gelirlere ve gençlere yönelik pek çok vaadin yer alacağı öğrenildi. 
Kaynak : Akşam

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...