Aday tanıtım toplantısında o isim yoktu

Aday tanıtım toplantısında o isim yoktu

POLİTİKA Haberleri

Ankara Arena'daki "aday tanıtım toplantısında Ankara adaylarından Tuğrul Türkeş, KKTC'de bir toplantıda olduğu için yoktu.

AK Parti, 1 Kasım milletvekili adayları tanıtım toplantısı Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla Ankara Arena'da başladı. Parti kurucularına da davetiye gönderilen tanıtım toplantısına 550 milletvekili adayının yanı sıra 81 ilin il başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları da katıldı.


AK Parti'nin 1 Kasım seçimlerinde kullanacağı seçim şarkısı da ilk kez bugün resmen yayınlandı. "Haydi Bismillah" adını taşıyan şarkı, yaklaşık 10 gün önce yapılan AK Parti kongresinde şehitlere saygı nedeniyle çalınmamıştı.


Türkeş, KKTC'de bir toplantıda
Toplantıda konuşan Başbakan Davutoğlu, üç ay içinde birçok engellemelerle karşılaştıklarını söyledi. Davutoğlu'nun konuşmasının ardından AK Parti'nin adayları tanıtıldı. Ancak Ankara adayları açıkladığında gözler Tuğrul Türkeş'i aradı. Türkeş yoktu. Türkeş, KKTC'de bir toplantıda olduğu için tanıtıda yer alamadı.


Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, ilk resmi yurt dışı seyahati için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gerçekleştirdi. KKTC'ye sabah saatlerinde özel uçakla gelen Türkeş'i, Ercan Havalimanı'nda Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Derya Kanbay karşıladı.
Türkeş, daha sonra KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile bir araya geldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...