Davutoğlu'ndan HDP'li bakanlarla ilgili önemli açıklama

Davutoğlu'ndan HDP'li bakanlarla ilgili önemli açıklama

POLİTİKA Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu istifa eden HDP'li bakanlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları;
Cizre'deki olayları bahane ettiler. Ellerine verdikleri bir metni okudular. Bir bakana bu yakışmaz. Kimsenin metnine ihtiyacımız yok deyip iade etmeleri lazımdı. Türkiye'de siyaseti Kandil yönetemez.


- Bütün Türkiye yarın itibariyle bayram sevincini yaşayacak. Bu ülkeyi bölmek isteyenlere karşı en güzel mesajı bayramda verelim. Herkes bayram kardeşliği içinde olsun, asırlarca böyle oldu ve sonsuza kadar da böyle olacak.


- Kimse kamu düzenini bozanlara meşru gösteremez.


- Kim ne yaparsa yapsın bayramlarda da bir kez daha idrak ettiğimiz gibi, bu milletin kardeşliği ezelidir, ebedidir, sarsılamaz. Bu ülkeyi bölmek isteyenler, kardeşi kardeşe kırdırmak isteyenlere karşı en güzel mesaj, bayramda verilir.


- İllegal yapılanmalar herhangi bir yerde sürerken Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin bakanları, hangi partiden gelmiş olurlarsa olsunlar, öncelikli sorumlulukları vatandaşlara karşıdır. Öncelikli sorumlulukları o tedbiri alan güvenlik güçlerini sorgulamak değil o tedbirlere sebebiyet veren terör örgütü mensuplarının yaptıklarını sorgulamaktır.


Ayrıntılar geliyor...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...