HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

AK Parti'nin Diyarbakır 3. sıra adayı belli oldu

/ Kaynak: İHA
AK Parti'nin Diyarbakır 3. sıra adayı belli oldu

POLİTİKA Haberleri  / İHA

Yaşanan isim yanlışlığı ve ardından gelen istifadan sonra AK Parti'nin Diyarbakır 3'üncü sıra milletvekili adayı belirlendi.

İl Başkanı Muhammed Dara Akar, iş adamı Abdullah Atik'in adaylığa getirildiğini kaydetti. AK Parti'nin Diyarbakır 3'üncü sıra milletvekili adayı kesinleşti. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, parti genel merkezine yapılan yoğun istekler sonucunca Diyarbakırlı iş adamı Abdullah Atik'in, Yunus Memiş'in istifa etmesi sonucu boşalan 3'üncü sıra milletvekili adayı olarak gösterildiğini belirtti. Akar, “Bölgede oldukça sevilen ve yatırımları bulunan Atik'in atanması doğrusu bizi de sevindirdi. Kendisi de bu partiye gönül veren neferlerden sadece birisidir. Kendisiyle çalışmak bizi mutlu edecektir. Aslında bu Diyarbakır için büyük bir fırsattır” dedi.

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...