Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan anne ve babasının kabrini ziyaret etti

Erdoğan anne ve babasının kabrini ziyaret etti

POLİTİKA Haberleri

Erdoğan, babası Ahmet ve annesi Tenzile Erdoğan ile kayınpederi Cemal ve kayınvalidesi Hayriye Gülbaran'ın mezarlarını ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, babası Ahmet ve annesi Tenzile Erdoğan ile kayınpederi Cemal ve kayınvalidesi Hayriye Gülbaran'ın mezarlarını ziyaret etti.Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Saraçhane'deki binasında Makedonya Cumhurbaşkanı Gyorge Ivanov ile yaptığı görüşmenin ardından Karacaahmet Mezarlığı'na geldi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada annesi Tenzile Erdoğan ve babası Ahmet Erdoğan ile kayınvalidesi Hayriye Gülbaran ve kayınpederi Cemal Gülbaran'ın kabirlerini ziyaret ederek dua etti.Mezarlık çıkışında çiçekçiden çiçek alarak gazetecilere gönderen Erdoğan, vatandaşlarla selamlaştı, çocuklara oyuncak verdi.Erdoğan, mezarlık ziyaretinin ardından inşaatı devam eden Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi'nde incelemelerde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...