"Türkiye'de terör asla kazanamayacak"

/ Kaynak: DHA
"Türkiye'de terör asla kazanamayacak"

POLİTİKA Haberleri  / DHA

AK Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, "Türkiye'de terör asla kazanamayacak" dedi.

 AK Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, 78 milyonun huzurunu kimseye peşkeş çekmeyeceklerini belirterek, "Türkiye'de terör asla kazanamayacak" dedi. Abdülhamit Gül beraberinde partisinin milletvekili adayları ile birlikte AK Parti İslahiye İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Törende konuşan  Abdülhamit Gül, Türkiye'nin her zaman güvenli liman olacağını söyledi. 6-7 Ekim Kobani protestolarını hatırlatan ve bu olayların ardından ülkede insanları Türk ve Kürt diye birbirine kırdırmak isteyen bir üst aklın devreye girdiğini öne süren Gül şöyle devam etti:


"Terör hadisesini çıkaranlar barış elçisi oluyorlar, ondan sonra 'AK Parti 400 milletvekili için bu gerginliği çıkardı' diyorlar. Sen benim polisimi uyurken şehit edersen, eşinin yanında binbaşı kardeşimi şehit edersen, devlet olmanın gereği de gerekli dersi vermektir. Türkiye'de terör asla kazanamayacaktır. Biz bu ülkenin 78 milyonun huzurunu kimseye asla peşkeş çekmeyeceğiz."


TAYYAR: KANDİL'İN 3'TE 2'Sİ YOK OLDU
AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar da, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonların sürdüğünü kaydederek şöyle dedi:
"23 Temmuz'u 24 Temmuz'a bağlayan gece operasyonlar başladı. Peki, ne oldu? Kandil'in üçte ikisi yerle bir oldu. Kandil'de para kaynakları, silah depoları, lojistik depoları, iletişim kurdukları tüm depoları yer bir edildi. Şu anda PKK'nın hiçbir yöneticisi Kandil'de geceyi geçiremiyor. Suriye'de Kamışlı'da, İran'da, Irak'ta bir kısmı Avrupa'ya kaçtı. Türkiye'de bir çok bölgede eylem yapamaz hale geldiler. Sadece ve sade hain tuzak kurarak eylem yapabiliyorlar. Bunlar, yurt dışına çıkıncaya ve silahlarını gömünceye kadar bu operasyonlar devam edecek." 

POLİTİKA
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...