Süleyman Soylu: Vesayeti bitirdik PKK'yı da bitiririz

Süleyman Soylu: Vesayeti bitirdik PKK'yı da bitiririz

POLİTİKA Haberleri

AK Parti Trabzon Milletvekili ve MKYK Üyesi Süleyman Soylu, “PKK'yı bitireceğiz. Bunu açık yüreklilikle söylüyorum” dedi.

Partisinin Trabzon'daki aday tanıtım ve bayramlaşma töreninde konuşan Soylu, “Biz nasıl vesayeti sona erdirmişsek, biz nasıl darbeleri bitirmişsek, biz nasıl oligarşik bürokrasiyi bitirmişsek, Türkiye'de PKK'yı bitireceğiz” şeklinde konuştu.  Soylu, AK Parti'nin hedeflerinden sapma olmadığını da vurgulayarak, “İkinci sözümüz de çok açık ve net, emeklilerimiz ve dar gelirlerimizin hiçbir şüphesi olmasın. Onları refaha kavuşturacağız. Üçüncü sözümüz ise herkesin hür ve özgürce yaşadığı ülkenin adı Türkiye olacaktır. İnadına demokratik reformlarımız devam edecektir. Dördüncü sözümüz şudur; 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimizden sapma yoktur” diye konuştu. Konuşmaların ardından AK Parti Trabzon milletvekili adayları Süleyman Soylu, Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar, Salih Cora, Ergin Aydın tanıtıldı. Törene Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçoğlu, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, partililer ve vatandaşlar katıldı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...