Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK'da Karayılan'ı kızdıran hezimet!

PKK'da Karayılan'ı kızdıran hezimet!

POLİTİKA Haberleri

Terör örgütün PKK'nın Beytüşşebap'taki iki saldırıda 34 kayıp vermesi sonrası Murat Kırayılan'dan ağır hezimet itirafı geldi.

Terör örgütün PKK'nın Beytüşşebap'taki iki saldırısında 2 asker şehit düşmüştü. Operasyonda 34 PKK'lının öldürüldüğü açıklandı. Genelkurmay, dün 15 PKK'lının cesedinin bulunduğu duyurdu. Ağır kayıpların ardından terör örgütü liderlerinden Murat Karayılan'dan açıklama geldi, 'acemilikten kaynaklandı' dedi. Karayılan, Beytüşşebap'ta, terör örgütünün ağır darbe yediği saldırıyla düşürme ve 1 günlük etme tutmayı hedeflerini savundu.

Kendilerinin uyarıda bulunduğunu "İstediğimiz zaman bir şehri tek bir gecede denetim altına alırız" mesajı vermeye çalıştıklarını öne sürdü. Karayılan terör örgütünün ağır kayıpları içinse şöyle dedi: Aslında bu tarz eylem bir ilktir; acemilikten kaynaklı sorunlar da var. Bundan kaynaklı yetersizlikler yaşanmıştır" Karayılan'dan bir de tehdit geldi, "Ha yarın onlar şehirlerde daha fazla katliama yönelirlerse o zaman Ölümsüzler Taburu da metropollerde harekete geçer" diye konuştu. 

Kaynak:Haber7

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...