'1 Kasım Türkiye için dönüm noktası'

/ Kaynak: İHA
'1 Kasım Türkiye için dönüm noktası'

POLİTİKA Haberleri  / İHA

Volkan Bozkır, Beşiktaş'ta esnafları dolaştı. Bakan Bozkır, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye'nin dönüm noktası olacağını vurguladı.

1 Kasım'da yapılacak genel seçimler için çalışmalara başlayan AK Parti İstanbul 2'nci Bölge Milletvekili adayı ve eski AB Bakanı Volkan Bozkır, Ortakoy'de esnafları ziyaret etti. Esnafın oldukça sıcak karşıladığı Bakan Bozkır, 1 Kasım seçimleri için destek istedi. Esnafla sohbet eden Bozkır, vatandaş ve turistleri de kırmayarak birlikte fotoğraf çektirdi.
7 Haziran seçim sonuçlarına değinen Volkan Bozkır, “7 Haziran seçimleriyle Türkiye'de aslında unutulan, kıymeti bilinmeyen bir kavram gündemimize geldi. Türkiye'de bugünlere gelmemizin en önemli unsuru demokratik, siyasi ve ekonomik istikrar oldu. 12 yıllık AK Parti iktidarı döneminde istikrarın sürekli devam etmesiyle birlikte bunun kıymeti de çok fazla bilinemedi. 7 Haziran seçimleriyle beraber aslında belki de en çok bizi etkileyen bu istikrarın geçici süre sendeleme temayülüne girmesi ve bu dönemde de hiç ortada olmayan terör belasının gündemimize gelmesidir. Dünyadan birçok ülkeden ülkemize yansıyan ekonomik sıkıntılar oldu. Ama yine de geçtiğimiz ayları ülkeyi hükümetsiz bırakmayarak en zor kararları zamanında alarak ve teröre büyük darbe indirerek, ekonomik bakımdan birçok ülkede yaşanan sıkıntıları Türkiye'ye yansıtmayarak geçiş başarısı elde ettik” diye konuştu.
1 Kasım seçimlerinin Türkiye için dönüm noktası olduğunu ifade eden Bozkır, “Türk milleti bir karar verecek. Önümüzdeki dönemde bu istikrar devam edecek mi yoksa etmeyecek mi? onun kararı verilecek. Türkiye'de Türk milleti etnik kökenine, dini inancına, yaşam biçimine bakılmaksızın kendisini öteki hissetmeyeceği, tek kaygının birlikte yaşamak olduğu, Türk Bayrağı'na saygı duyulduğu ve Türk Devleti'ni yüceltmekten başka ortak paydası olmadığı bir noktaya gideceğiz. Bu düşüncelerle seçim kampanyasında çalışıyoruz. Milletimizin de bu çok önemli noktanın farkında olduğunu düşünüyoruz. 1 Kasım kısa bir aradan sonra tekrar istikrarın devam edeceği bir dönem olacak” dedi.
CHP'nin seçim beyannamesinde yer alan YÖK'ün kaldırılması maddesine değinen Bozkır, “YÖK'ün kaldırılması konusu tabiatıyla yeni anayasa ile birlikte değerlendirilecek bir husustur. Ancak muhalefetteyken vaatte bulunmak çok kolay bir iştir. Neticede hesap kitap yapmanıza gerek yok. CHP'nin gerçekleştiremeyeceği vaatlerle halkımızı etkileme çabaları geçen seçimlerden bu yana var. Biz iktidar partisi olarak, sorumluluk sahibi, hesabını kitabını bilen, halkımızın dertlerine derman olacak ve gerçekten uygulanabilir olacak unsurlarla halkımızın karşısına çıkacağız. Başbakanımızın açıklayacağı paket halkımızın bilgisine sunulacak. Orada da görülecek ki seçim beyannamemizde aslında gerçekleştirilebilecek nitelikte, halkımızın dertlerine çözüm olacak bütün unsurlar seçim beyannamemizde yer alacaktır” şeklinde konuştu. 

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...