Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Abdullah Gül, Başkan Çelik'i ziyaret etti

/ Kaynak: İHA
Abdullah Gül, Başkan Çelik'i ziyaret etti

POLİTİKA Haberleri  / İHA

11. Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül bir dizi etkinliğe katılmak üzere Kayseri'ye geldi.

Erkilet Havaalanı'nda karşılandıktan sonra Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret eden Abdullah Gül, Kayseri'ye her gelişinde yenilikler gördüğünü ve her geçen yıl Kayseri'nin daha da güzel olacağından emin olduğunu söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de şehrimize iz bırakacak yatırımlar yapmaya devam ettiklerini kaydetti. Erkilet Havaalanı'nda karşılandıktan sonra ilk olarak Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret eden 11. Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül, belediye binası önünde Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik tarafından karşılandı. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ziyaretinde Vali Orhan Düzgün, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Enerji ve Tabi Kaynaklar Eski Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel ve ilçe belediye başkanları da hazır bulundu.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü Büyükşehir'de görmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, "Şehrimize her geldiğinizde gördüğünüz gibi ilave yatırımlar yapmaya gayret ediyoruz. Şehrimizde kalıcı, iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz. Uzun vadede hedefimiz devasa bir şehir değil; butik, kaliteli ve konforlu bir kent yapmak. Bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz. Kayseri'mize hoş geldiniz" dedi.
Kayseri'de olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ise "Kayseri'ye her gelişimde yenilikler görüyorum. Kayseri, Anadolu'nun herhangi bir şehri değildir. Anadolu'nun ortasında büyük bir metropol şehir. Belediye başkanlarının ve milletvekillerinin çok emeği geçti. Şehri yaşanır hale getirmenin esas yolu o şehre vizyonel bir bakış açısı getirmekten geçer. Kayseri'de de bu var. İnanıyorumki her yıl şehir daha da güzel olacak. Şehrin Türkiye'deki örnek bir şehir olma vasfını daha da güçlendirecek. Sayın Başkana bu hizmetleri daha ileriye götüreceği için hem teşekkür ederim hem tebrik ederim" diye konuştu. 

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...