AK Partili Yıldırım MHP seçmenine seslendi

/ Kaynak: İHA
AK Partili Yıldırım MHP seçmenine seslendi

POLİTİKA Haberleri  / İHA

AK PartiliYıldırım, “Biz özellikle MHP'li kardeşlerimizin oylarının AK Parti'de toplanmasının bir millet meselesi olduğunu söylüyoruz” dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Hurşit Yıldırım seçim çalışmalarına Sancaktepe'de devam etti. Yıldırım burada Kastamonulu vatandaşlarla bir araya gelirken, uzun süre vatandaşların 1 Kasım seçimlerinden beklentilerini dinledi. Yıldırım, yaptığı konuşmada Devlet Bahçeli'nin MHP'ye iktidar yolunu kapattığına dikkat çekerek, güçlü bir iktidar kurulmasının Türkiye için önemini vurguladı.
“AK PARTİ MİLLETİN PARTİSİDİR”
Yıldırım, AK Parti'nin milletin içinden çıkmış bir parti olduğunu belirterek, “7 Haziran'dan bu yana ülkemizde süre gelen, ekonomideki rahatsızlık, terörün azgınlaşması, faizlerin artması, gelir seviyesindeki azalma, bunların tamamına baktığımız zaman vatandaşımızın da bizim de yeniden bir bakış açısı yakaladığımızı düşünüyoruz. 1 Kasım'da AK Parti yeniden tek başına iktidar olacaktır. AK Parti bir millet partisidir ve AK Parti milletin içinden çıkmış bir partidir” diye konuştu.
“GÜÇLÜ BİR İKTİDAR TÜRKİYE'NİN ANAHTARI”
Yıldırım konuşmasının devamında Devlet Bahçeli'nin 7 Haziran seçiminin ilk gecesinde MHP'ye iktidar yolunu kapattığını savundu. “Güçlü bir iktidar Türkiye'nin anahtarı” diyen Yıldırım, şunları söyledi: “MHP'li kardeşlerim, ülkücü kardeşlerim çeşitli sebeplerle MHP'ye oy verdiler. İlk defa ülkücü hareket kendi tabanına yakın bir taban ile koalisyon kurma ihtimali ortaya çıktı. 15 yıldır beklenen bir süreç ortaya çıktı. Ama Devlet Bahçeli seçimin daha ilk gecesi, 'ben iktidar olmak istemiyorum, ben hükümetin parçası olmak istemiyorum' beyanı ile adeta birdenbire bu yolu kapattı. Bu yolu kapatınca böyle bir seçim gündeme geldi. Böyle bir seçimin gündeme gelmesinin tek müsebbibi Devlet Bahçeli'dir. Devle Bahçeli, MHP'li kardeşlerimize iktidara giden yolu kapatmıştır.”
MHP'li seçmenin oylarının AK Parti'de toplanmasının bir millet meselesi olduğunu vurgulayan Yıldırım, “Ben MHP'li kardeşlerimden şunu istiyorum; ş an tek başına iktidar olabilecek parti AK Parti'dir. Şu 3 aylık sürede görüldü ki, devlet, millet ve hükümet güçsüz olursa hemen dünyadaki tüm leş kargaları üzerimize geliyor. Dünyadaki çeşitli örgütler üzerimize geliyor. Güçlü bir iktidar Türkiye'nin anahtarı. MHP'nin tek başına iktidar olma şansı varsa ona sarılalım. Ama böyle bir ihtimalin olmadığını görüyoruz. Dolayısıyla biz özellikle MHP'li kardeşlerimizin oylarının AK Parti'de toplanmasını bir millet meselesi olduğunu söylüyoruz” dedi.
Yıldırım son olarak, Tuğrul Türkeş'in devletin ve milletin bekası için bakanlık görevini kabul ettiğini belirterek, “Devlet Bahçeli'nin bu sorumluluktan kaçmasından sonra rahmetli Alparslan Türkeş'in oğlu Tuğrul Türkeş devletin ve milletin bekası için bakanlık görevini kabul etmiştir” şeklinde konuştu. 

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...