Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

MHP'de toplu istifa!

/ Kaynak: İHA
MHP'de toplu istifa!

POLİTİKA Haberleri  / İHA

MHP teşkilatlarının farklı alanlarında görev yapmış bir grup MHP'linin, MHP'den istifa edip Osmanlı Ocakları'na üye olduğunu bildirdi.

Osmanlı Ocaklarından yapılan açıklamada, “Osmanlı Ocakları Genel Merkezinde düzenlenen Kütahya Osmanlı Ocakları İl Başkanlığı ataması sırasında söz alan grup üyeleri Osmanlı medeniyetine hizmet eden siyaset üstü bir kurum olan Osmanlı Ocakları'na geçerek, Osmanlının mirasına sahip çıkan Osmanlı Ocakları hakkında 'Bizans'ın varisi' şeklindeki açıklama yapan Sayın Bahçeli'ye de tepki göstererek, Osmanlı Ocaklarına geçtiler” denildi. 
Osmanlı Ocakları'na üye olan grup üyelerinin, MHP'nin Osmanlı Ocakları'na iftira attığını dile getirdiğinin belirtildiği açıklamada, “Grup sözcüleri Osmanlı Ocaklarının misyonunu ve vizyonunu benimsediklerini ifade edip, 'Bu anlamda sosyal alanda kültürümüze sahip çıkan Osmanlı Ocakları teşkilatlarında görev alarak ecdadımızın mirasına sahip çıkmayı arzuluyoruz' diyerek, konu ile alakalı tepkilerini dile getirdiler” ifadeleri yer aldı. 
Açıklamada, Kütahya Osmanlı Ocakları İl Başkanlığı'na daha önce MHP'de görev almış Hüseyin Kızılarslan'ın atandığı da belirtildi.

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...