Demirtaş'tan bir skandal daha!

Demirtaş'tan bir skandal daha!

POLİTİKA Haberleri

Selahattin Demirtaş Başbakan'ın neden PKK'lıların ailesine taziye ziyaretine gitmediğini sordu.

Selahattin Demirtaş Bugün TV'de taziye ziyaretleri konusunda yaptığı açıklamayla dikkat çekti. Daha önce PKK'lı cenazesine gitmeyen milletvekiline soruşturma açacağını söyleyen Demirtaş, Bugün TV'de yaptığı konuşmada kendisinin taziyelere katıldığını belirterek, "Başbakan neden PKK'lının ailesine taziye ziyaretine gitmiyor bunun sorulması lazım" diye konuştu.


"AYRIM YAPMAYIN, TAZİYELERE GİDİN"
HDP teşkilatlarına ''Asker, polis cenazesi bizim cenazemiz, ayrım yapmayın, taziyelerine gidin, cenazelerine gidin. Ailesi bizim vatandaşımız acılarını paylaşın" diye sürekli söylediklerini ve bunu acıların ayrışmaması için yaptıklarını söyleyen Selahattin Demirtaş, kendisine yöneltilen ''Şehit cenazesine niye Selahattin Demirtaş gitmiyor?'' şeklindeki soruya ise "Başbakan PKK'lının taziyesine neden gitmiyor?" diye yanıtladı.

##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...