Bakan Işık'tan Ankara'daki patlamaya ilişkin açıklama!

/ Kaynak: İHA
Bakan Işık'tan Ankara'daki patlamaya ilişkin açıklama!

POLİTİKA Haberleri  / İHA

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Ankara Garı'nda yaşanan patlamaya ilişkin konuştu.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Ankara Tren Garı Kavşağı'nda düzenlenen Barış Mitingi'nde meydana gelen patlamaya yönelik açıklama yaparak “Cumartesi günü hain, kalleşçe terör saldırısı sonucu hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Terörün kanlı yüzünü bir kez daha gördük. Terör, ülkemizi özellikle istikrarsızlaştırmak, toplumda var olan birliği, beraberliği, kardeşliği yok etmek amacıyla sahaya çıkıyor. Ama inşallah ne kardeşliğimize zarar verebilecekler ne de ülkemizin birliğini bütünlüğüne, istikrarına zarar verecekler” ifadelerini kullandı.
'İçimizi, yüreğimizi yakan bütün milleti yasa boğan olayı yaşadık' diyen Bakan Işık, “Bütün bu felaketler insanlarımızın birbirine daha sarılmasına sebep olmalı. Terörün amacına hizmet edecek hiçbir eylem, söylem ve davranış da bulunmamak gerekiyor. Her bir adımımız, ağzımızdan çıkacak her bir kelime terörün amacına hizmet etmeninin yanında terörün amacının tam karşısına bir duruşu ortaya koymalı” diye konuştu. 

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...