Elvan, darp edilen Ak Partili genci ziyaret etti

/ Kaynak: İHA
Elvan, darp edilen Ak Partili genci ziyaret etti

POLİTİKA Haberleri  / İHA

AK Parti Antalya Milletvekili Lütfi Elvan, Mersin'de MHP'li bir grup tarafından darp edilen genci hastanede ziyaret etti.

Darp edilen Seyit Duru'yu Erdemli Devlet Hastanesi'ndeki odasında ziyaret eden eski Bakan Lütfi Elvan, gencin sağlık durumuyla ilgili doktorlardan bilgi aldı. Darp olayının nasıl gerçekleştiğiyle ilgili Duru'dan da bilgi alan Elvan, ziyaretin ardından basın açıklaması yaparak, saldırıyı kınadı. AK Parti Antalya Milletvekili Elvan, dün sabah saatlerinde demokrasiye yakışmayan bir hadiseyle karşı karşıya kalındığını belirterek, “Gençlik kollarımızın bir üyesi, mitinglerimizde sunuculuğumuzu yapan genç bir kardeşimiz aracında iken, aracında Sayın Cumhurbaşkanımızın hayatını anlatan kitabı okurken maalesef 40 civarında MHP'li tarafından saldırıya uğramıştır” dedi.
Yaşanan olayın demokrasiye yakışmadığını ifade eden Elvan, “Böyle bir süreçte birliğimizin, bütünlüğümüzün, dayanışmamızın önem arzettiği bir süreçte böyle bir yaklaşım, böyle bir girişim kabul edilemez. Bu saldırıyı kınıyorum” diye konuştu.
MHP'li yetkililerin saldırıya karışanları emniyete teslim edeceklerini söylediklerini dile getiren Elvan, “Maalesef şuana kadar MHP yönetimi tarafından bu gerçekleşmemiştir. Biz hepimiz kardeşiz. Böyle demokratik bir ortamda arabasında kitap okuyan ve hiçbir söz sarfetmeyen bir 18 yaşındaki gencimize nasıl bu saldırı kabul edilebilir. Darp etmişlerdir, birçok yerinden yara almıştır, şuanda müşahede altındadır. Ben bu saldırıyı yapanları lanetle kınıyorum. Bu saldırıyı yapanların özellikle MHP yönetimi tarafından da kendi teşkilat mensuplarının bunu gerçekleştirmesi dolayısıyla kınamasını talep ediyorum” şeklinde konuştu.
Elvan konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Genç kardeşlerimizin heyecanlı olmaları dolayısıyla bir kez daha uyarmak istiyorum. Bizlere barış, kardeşlik yakışır, dostluk yakışır, demokrasi şöleni içerisinde bu seçime gitmeliyiz. Saldırıyı bir kez daha kınıyorum. Bu tür bir girişimin ne Erdemlimizde, ne Mersinimizde ne de Türkiyemizin herhangi bir yerinde gerçekleşmemesini temenni ediyorum.” 

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...