'Bahçeli'nin ne istediğini ülke olarak anlayamadık'

/ Kaynak: İHA
'Bahçeli'nin ne istediğini ülke olarak anlayamadık'

POLİTİKA Haberleri  / İHA

AK Parti Manisa Milletvekili Baybatur, Alaşehir'in Osmaniye ve Alkan Mahallelerini ziyaret ederek 1 Kasım seçimlerinde AK Parti için destek istedi.

AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Rıdvan Uysal, AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Rıza Peker, Meclis üyeleri, Parti yöneticileri, Kadın ve Gençlik kolları ile ilçede ziyaretlerde bulunan Baybatur, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı.
Osmaniye Mahallesini ziyaret eden Baybatur, Mahallede bulunan Serdar Özcan'a ait kahvehanede odun ateşinde demlenen çaydan vatandaşlara ikram etti.
“SAYIN BAHÇELİ'NİN NE İSTEDİĞİNİ ÜLKE OLARAK ANLAYAMADIK”
Alkan Mahallesinde konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ye seslenerek; “Yahu senin amacın ne” dedi.
Geçtiğimiz 7 Haziran seçimlerinden sonra gerçekleşen koalisyon görüşmelerinde MHP ile koalisyon hükümeti kurulmasından yana olduklarını ve her iki partinin de tabanlarının buna sıcak baktığını söyleyen Baybatur;“Devlet Bahçeli'nin her şeye hayır diyen tutumu yüzünden koalisyon hükümeti kurulamadı. Çünkü Devlet Bahçeli her şeye hayır dedi. Koalisyon'a hayır. Seçim Hükümetine hayır. Terörü kınayalım hayır. Yahu senin amacın ne.” şeklinde konuştu.
“MHP'NİN İKTİDAR OLMA DERDİ YOK”
Baybatur, Devlet Bahçeli ve MHP'nin iktidar olmak gibi bir dertlerinin olmadığını, bu ülke de tek başına iktidar olacak tek partinin ise AK Parti olduğunu söyleyerek vatandaşlardan destek istedi.
“ÇOCUKLARDAN BAYBATUR'A TEZAHÜRAT”
Alkan Mahallesinde tezahüratlarla karşılaşan Baybatur, kendisine tezahürat yapan çocukların yanlarına giderek sohbet edip kalem ve çikolata dağıttı.
Vatandaşların fotoğraf çekilme isteklerini geri çevirmeyen, geldiği gibi tezahüratlarla Alkan Mahallesinden ayrıldı. Alaşehir'deki seçim çalışmalarını gecenin geç saatlerine kadar
sürdüren Baybatur, geceyi ekibi ile birlikte, AK Parti Alaşehir İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Enç'in evinde geçirdi. 

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...