Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Şehitlerimiz bu bayrak inmesin diye can verdi'

/ Kaynak: İHA
'Şehitlerimiz bu bayrak inmesin diye can verdi'

POLİTİKA Haberleri  / İHA

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmet Yılmaz, birlik beraberlik mesajları verdi.

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, Zara ilçesinde temel atma ve açılış törenlerine katıldı. Zara Fen Lisesi'nin bahçesinde gerçekleştirilen toplu açılış ve temel atma törenine Yılmaz'ın yanı sıra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Sivas Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı ve Zara Belediye Başkanı Sayit Ahmet Pala ile ilçe halkı katıldı.
Burada konuşan İsmet Yılmaz, birlik ve beraberlik mesajları vererek şunları söyledi:
"Şehitler bu ülke için yapılabilecek en büyük fedakarlığı yaptılar. Onlar canlarını verdiler. Şimdi bu toprakların sahipleri olan şehitlerin anısına bizim de sahip çıkmamız lazım. Bu bayrak inmesin, onun için can verdiler. O halde bu bayrağı indirmememiz lazım. Bu vatanı böldürmememiz lazım. Bu ezanları dindirmememiz lazım. Bunun yolu birlikten geçiyor. Birlik olursak güçlü oluruz, güçlü olursak bu vatanın bütün değerlerini de koruruz. Dolayısıyla bizlerin ayrılığı, gayrılığı, küslüğü, kırgınlığı bir tarafa bırakmamız lazım. Eğer biz böyle yaparsak o zaman bu ülkenin birliğine kastedenlerin, bu teröristlerin 1 metre mesafe alabilmesi, 1 santim mesafe alabilmesi mümkün değildir. Bizim genel değerlerimizdir. Son nefer şehit olmadan, son ocak sönmeden bu bayrak inmez, bu ezanlar dinmez. Bundan emin olacağız bu bize özgüven veriyor. Bu ülke için çalışmak gerekiyor."
Eğitimin önemine değinen Yılmaz, "Eğitim bu milletin geleceğine yapılan yatırımdır. Uzun soluklu bir yatırımdır. Eğitime yapmış olduğunuz yatırımın mutlaka karşılığını alırsınız. Başka alana yaptığınız yatırımın karşılığını alır mıyız, almaz mıyız belli değil, ama eğitim alanında yapmış olduğunuz yatırımın karşılığını mutlaka alırsınız" dedi.
Meclis Başkanı Yılmaz daha sonra okulun yanındaki Şehitlik Parkı'nın temelini atarak ilçeye bağlı Ekinli köyüne yapılan köprünün açılışını yaptı.

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...