Eker 'Türkle Kürt arasındaki son vicdan köprüsünü yıkmak istiyorlar!'

Eker 'Türkle Kürt arasındaki son vicdan köprüsünü yıkmak istiyorlar!'

POLİTİKA Haberleri

Mehdi Eker, Kürt ve Türk arasındaki son vicdan köprüsünün AK Parti olduğunu söyleyerek vatandaşları uyardı.

Seçim çalışmaları kapsamında Sultangazi ilçesinde STK'lar ve vatandaşlarla bir araya gelen Mehdi Eker, huzura ve barışa yapılan saldırılara değindi.  
Mehdi Eker vatandaşları bu oyunlara gelmemeleri  için uyardığı konuşmasında,  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler'de 'Dünya  5'ten büyüktür' demesinin,  insanlık vicdanında çok önemli bir karşılığı olduğunu belirterek şöyle devam etti “Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Ahmet Davutoğlu ve AK Parti mefkuresi, Türkiye'nin doğusu ile batısı arasında, Türkler ve Kürtler arasında, yegane vicdan köprüsüdür. Onlara yapılan saldırının altında bu vicdanı, vicdan köprüsünü yıkma gayreti vardır. Eğer bu son vicdan köprüsü yıkılırsa Türkiye zarar görür. Ona özel olarak saldırılmasının sebebi budur. Çünkü, Kürt vatandaşlarımızda da Türk vatandaşlarımızda da hepsinde onun söylediklerinin bir karşılığı var. Eğer bu vicdan köprüsü yıkılırsa birlik ve beraberliği daha kolay zarar görür biliyorlar” dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...