HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

AK Parti'ye dev katılım!

Kaynak:
AK Parti'ye dev katılım!

POLİTİKA Haberleri  / 

AK Parti'ye yeni katılan üyelerin rozetlerini Faruk Çelik taktı.

Şanlıurfa'nın Harran ilçesi Akşehrinç köyünde düzenlenen katılım töreninde konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Faruk Çelik, “Muhalefetin hali ortada. Ülkeyi yönetmeye takatleri de yok, kadroları da uygun değil. AK Parti, Türkiye'nin partisi, Kurulduğu günden beri ülkenin her tarafında hizmet üretmeye devam ediyor. Pek çok kronik sorunu çözdük. Daha gidecek çok yolumuz var. İstikrarı sürdürmemiz, huzuru korumamız gerek. Bu noktada herkese çok önemli görevler düşüyor. Ancak bu sayede bu şehrin, bu ülkenin sorunlarını çözeriz” diye konuştu.


AK Parti'ye katılımlarından dolayı HDP, MHP, CHP ve Saadet Partisi yöneticilerine tek tek teşekkür eden Faruk Çelik, parti rozetlerini taktı. 


Katılım törenine AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Milletvekili Halil Özcan, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ve Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ile çok sayıda vatandaş katıldı.


 

POLİTİKA
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...