Adalet Bakanı İpek'ten Kılıçdaroğlu'na cevap

/ Kaynak: AA
Adalet Bakanı İpek'ten Kılıçdaroğlu'na cevap

POLİTİKA Haberleri  / AA

Adalet Bakanı İpek, Kılıçdaroğlu'na "Görev ahlakım gereği bugüne kadar cevap vermedim, vermeyi de düşünmüyorum" cevabını verdi.

Adalet Bakanı Kenan İpek, Ankara saldırısı sonrası düzenlenen basın toplantısı üzerinden kendisine yöneltilen eleştirilere cevabı verdi.
İstifa sorusuna gösterdiği refleksin halen tartışma konusu olduğunu belirten İpek, şunları söyledi:
"Muhalefet partisi başkanı da sürekli dile getiriyor. Kendisiyle asla polemiğe girmek istemem. Benim söz söylememem lafım olmadığı anlamına gelmez. Görev ahlakım gereği bugüne kadar cevap vermedim, vermeyi de düşünmüyorum." 
Kenan İpek'in 102 kişinin hayatını kaybettiği Ankara saldırısı sonrası düzenlenen basın toplantısında İçişleri bakanı Selami Altınok'a yöneltilen istifa sorusu üzerine gülümsediği iddia edilmişti.
CHP lideri Kılıçdaroğlu da Kenan İpek'in istifa etmesi gerektiğini söylemişti.


"HAKSIZLIK ETMEMEK LAZIM"
Olayda herhangi bir ihmal olup olmadığının incelemeler neticesinde ortaya çıkarılacağını belirten İpek, "Emniyet, istihbarat terörle ilgli yoğun çalıma içinde haksızlık etmemek lazım. Sorun varsa ortaya konur" diye konuştu.

POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...