Melih Gökçek artık İngilizce tweetler de atacak

/ Kaynak: İHA
Melih Gökçek artık İngilizce tweetler de atacak

POLİTİKA Haberleri  / İHA

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yeni açtığı İngilizce Twitter hesabıyla, artık İngilizce tweetler de atacak.

Başkan Gökçek, yabancı takipçilerine de hitap edebilmek için yeni bir twitter hesabı açtı. @melihgokcekENG profil ismiyle açtığı hesapla Başkan Gökçek, görüşlerini dünyaya anlatabilecek. 2 milyon 870 bin takipçisi bulunan @06melihgokcek isimli hesabından attığı “tweet hesabımın İngilizce versiyonu @melihgokcekENG lütfen takibe alır mısınız?” tweet ile yeni twitter hesabının duyurusunu yapan Başkan Gökçek, İngilizce çevirilerin danışmanları tarafından yapılacağını da belirtti.


Başkan Gökçek'in yeni hesabındaki ilk tweeti “Could you Pls follow up the English version of my account... @melihgokcekENG” oldu. Hesabın aktif olmasının hemen ardından 1634 kişi Başkan Gökçek'in İngilizce twitter hesabını takip etmeye başladı.


Başkan Gökçek yeni twitter hesabı ile ilgili şu tweetleri attı:


“Twit hesabımın İngilizce versiyonu @melihgokcekENG lütfen takibe alır mısınız? Twit hesabımın İngilizce versiyonu @melihgokcekENG'de attığım tweetler danışmanlarım tarafından İngilizce'ye çevrilecektir.”

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...