Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

CHP'yi sarsan dolandırıcılık iddiası!

/ Kaynak: AA
CHP'yi sarsan dolandırıcılık iddiası!

POLİTİKA Haberleri  / AA

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, dolandırıcılık yaptığı iddia edilen Mahmut Han Şahin'in, parti üyeliğini sonlandırdıklarını bildirdi.

Bingöl, CHP Genel Merkezi'nde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Şahin hakkındaki iddiaları duyar duymaz, doğruluğunun araştırılması için bölge milletvekili adaylarını ve örgütlerini görevlendirdiklerini kaydetti.
Konuyla ilgili çok somut bilgilere ulaşılamadığını belirten Bingöl, "Son MYK toplantımızda, dolandırıcılık yaptığı iddia edilen CHP Şanlıurfa 10. sıra milletvekili adayı Şahin'in, parti üyeliğini sonlandırdık, artık parti üyemiz değil. Ancak milletvekilli listeleri kesinleşmiş olduğundan adaylığıyla ilgili yaptırımımız söz konusu olamayacak. Biz, böyle bir şeyin gerçeklik payını göz önüne alarak, tedbir amaçlı bu şahsın üyeliğini sonlandırdık" dedi.
Partisinin seçim kampanyasına ilişkin de bilgi veren Bingöl, Ankara'daki patlamanın ardından, büyük mitingler yerine, ziyaret ve kapalı toplantılar yaparak vatandaşlarla bir araya geldiklerini anlattı.
Çok yoğun bir kampanya programı yürüttüklerini vurgulayan Bingöl, "Biz çok umutluyuz. 1 Kasım seçimlerinde göreceğiz ki CHP çok ciddi şekilde oyunu artıracak. Bazı partilerin oy oranlarında düşüşler söz konusu ama grubu bulunan dört siyasi partinin de parlamentoya gireceği çok açık. Hiçbir partinin baraj sorunu yok ama Türkiye'nin iktidar sorunu var. Onu da inşallah 1 Kasım'da seçmenlerimizin yoğunluklu bir şekilde CHP'yi tercihiyle, CHP iktidarıyla o sorunu da aşmış olacağız" diye konuştu.
Gittikleri her yerde olumlu bir yaklaşım gördüklerini ifade eden Bingöl, diğer bölgelerde olduğu gibi Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde de CHP'ye çok ciddi bir yönelimin olduğunu söyledi.
POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...