'Türkiye'ye hiçbir şey olmaz'

/ Kaynak: İHA
 'Türkiye'ye hiçbir şey olmaz'

POLİTİKA Haberleri  / İHA

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “4 seçime ve çevremizdeki ülkelerdeki kargaşalara rağmen, Türkiye en çok büyüyen 7'inci ülke oldu." dedi.

Eşme'de düğün salonu ve park açılışı yapan Bakan Nihat Zeybekci, akşam yemeğini iş adamları ve sanayicilerle birlikte yedi. Uşak Valisi Ahmet Okur, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Milletvekili Mehmet Altay, AK Parti İl Başkanı Servet Kuş'un da katıldığı yemekte, kentteki farklı sivil toplum örgütlerine mensup iş adamı ve sanayiciler de yer aldı.
Yemekte bir konuşma yapan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye'nin son 1 buçuk yılda 4 seçim geçirdiğini söyledi. Zeybekci, “4 seçime ve çevremizdeki ülkelerdeki kargaşalara rağmen, Türkiye en çok büyüyen 7'inci ülke oldu. Bunları niye anlatıyorum, Türkiye'ye bir şey olmaz. Her sabah Türkiye'ye illa bir şeyler olacaklara söyleyin diye diyorum. Ülkemizde üreten insanlar var, kimse korkmasın” dedi.
Önümüzdeki yılın daha iyi değerlendirileceğini kaydeden Bakan Zeybekci, “Bugün ekonomide yaşanan bazı olumsuzluklar, dünya genelindeki gelişmelerle ilgili. Bu noktada 2016 yılını çok daha iyi değerlendireceğiz ve kaybettiklerimizi fazlasıyla telafi edeceğiz” diye konuştu.
Milliyetçilik kavramına değinen Bakan Zeybekci, şunları söyledi:
“1 Kasım seçimleri, Türkiye için önemlidir. Bugün yaşananlar AK Parti'nin, CHP'nin veya MHP'nin meselesi değil, bu Türkiye'nin meselesi. Milliyetçilik ülkeye hizmetle, ekonomiye artı değer sağlamakla ve daha fazla kişiye iş imkanı sunmakla olur."
"DÜŞMANIN OKU KİME GİDERSE O DOĞRUDUR"
AK Parti'ye yönelik algı operasyonunun uzun zamandan beri devam ettiğini, Gezi, 17 ve 25 Aralık gelişmelerinin hükümete ve AK Parti'ye zarar vermek için bilinçli olarak hazırlandığını anlatan Bakan Zeybekci, “İmam Şafi'ye 'Fitne zamanı hakkı tutanları nasıl anlarız' diye sormuşlar. İmam Şafi demiş ki 'Düşman okunu takip ediniz, o sizi hak ehline götürür.' Yani düşmanın oku kime yönelmişse o, doğrudur. Bugün düşman oklarının kimi hedef aldığı ortadadır. Türkiye'de işini iyi yapan ve halkına hizmet edenler, hep düşmanın oklarına hedef olmuşlardır” ifadelerini kullandı.
Öte yandan, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve AK Parti İl Başkanı Servet Kuş, Bakan Nihat Zeybekci'ye halı ve kilim hediye ettiler. Bakan Zeybekci, Uşak'taki programının ardından Ankara'ya gitmek üzere kentten ayrıldı. 

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...