'İktidar olmak istemeyenler var'

/ Kaynak: İHA
'İktidar olmak istemeyenler var'

POLİTİKA Haberleri  / İHA

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, partilerin iktidar olmak için var olduğunu belirtti.

Partisinin Mersin'in Erdemli ilçesinde gerçekleştirdiği mitingde vatandaşlara hitap eden Elvan, konuşmasına Türkiye'nin gelişmesinden rahatsız olan çevrelerin bulunduğuna dikkat çekerek başladı. 
Türkiye üzerinde oyun oynamak isteyenlerin olduğunu ifade eden Elvan, “Ülkemizin gelişmesinden, büyümesinden rahatsız olanlar var. Kardeşi kardeşe vurdurmaya kalkanlar var. Ülkemizi bir kargaşa ortamına sürüklemek isteyenler var. Ama şundan emin olunuz, teröre karşı nasıl mücadele ettiğimizi sizler çok iyi biliyorsunuz. Son 2 ayda terör yuvaları yerle bir edildi. Biz AK Parti olarak şiddete, teröre asla boyun eğmeyeceğiz. Devletimiz, milletimiz, ülkemiz bir, ayyıldızlı bayrağımız bir. Türkiye'miz için ayyıldızlı bayrağımız için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
"PARTİLER İKTİDAR OLMAK İÇİN VARDIR"
7 Haziran seçimlerinde AK Parti'nin yüzde 41 ile birinci parti olduğunu ancak milletin tercihinin tek başına iktidara izin vermediğine işaret eden Elvan, “Bu milletimizin tercihi, koalisyon kurulmalı dedik. Bahçeli'ye, Kılıçdaroğlu'na gittik. Koalisyon kurmak istediğimizi ifade ettik. Daha ilk günden sayın Bahçeli, 'AK Parti ile koalisyon kurmayacağım' dedi. Halbuki MHP'nin tabanı AK Partili koalisyon istiyordu. AK Parti tabanı keza MHP ile koalisyon kurulmasını istiyordu. Sayın Bahçeli 'hayır' dedi. Ben sorumluluk almak istemiyorum dedi, ben tribünlerden sizi seyretmek istiyorum dedi. Bahçeli ben bu millet için gövdemi taşın altına koyarım diyordu, doğru mu? Ama Bahçeli ne yaptı, ne gövdesini taşın altına koydu, ne elini, ne saçının bir telini, taşın altına koydu. Bir parti ne için vardır, iktidar olmak için. Sayın Bahçeli ben iktidar olmak istemiyorum, ben sorumluluk almak istemiyorum dedi” şeklinde konuştu.
AK Parti'nin istikrarın, kalkınmanın ve istikrarın partisi olduğunu anlatan Elvan, “AK Parti milli iradenin partisi, hizmetin partisi, iş partisi, aş partisidir” diyerek şunları kaydetti:
“Üstte gök kubbe çökmedikçe, altta yer yarılmadıkça ayyıldızlı bayrağımızı hep birlikte dalgalandırmaya devam edeceğiz. Bizim selam verdiğimiz bayrak ayyıldızlı bayrağımızdır, bizim mensubu olmaktan şeref duyduğumuz devlet Türkiye Cumhuriyeti'dir. Bizim üzerinde yaşamaktan onur ve şeref duyduğumuz ülke Türkiye Cumhuriyeti Devleti'dir. Bizim için önemli olan milletimizin bekasıdır, milletimizin geleceğidir.”
Miting sonunda kendisiyle özçekim yapmak isteyenleri kırmayıp kalabalığın içine giren Elvan zaman zaman zor anlar yaşadı. Elvan'a korumaları yardımcı oldu.

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...