'Bu ülkenin sorunlarını en iyi çözen parti CHP'

/ Kaynak: AA
'Bu ülkenin sorunlarını en iyi çözen parti CHP'

POLİTİKA Haberleri  / AA

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, " Sonunda her vatandaşın şunu görmesi lazım, bu ülkenin sorunlarını en iyi çözen parti CHP'dir" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Adıyaman'da, Mimar Sinan Mahallesi'ndeki esnafı ziyaret etti, bir kıraathanede vatandaşlarla sohbet etti. 


Kılıçdaroğlu, gazetecilerin, "Adıyaman'ın terör örgütü DAEŞ ile anılmasıyla" ilgili sorusuna, kentin bu şekilde bilinmesinin kendisini de rahatsız ettiğini söyledi. 


Adıyaman'ın huzurlu bir kent olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, yerlisi ve yabancısıyla olağanüstü tarihe sahip şehre bu durumun yakışmadığını belirtti.


Hükümete, "yanlış yapıyorsunuz, şu veya bu şekilde taraf olursanız, öyle bir konuma kendinizi sürüklerseniz, Ortadoğu bataklığından çıkamazsınız" dediğini hatırlatan Kılıçdaroğlu, "Geldiğimiz noktada bu terör sadece burada, Diyarbakır'da değil, Ankara'da da var. Başka yerlerde de var. Bu bizi ve insanları endişelendiriyor. İnsanlar gelecek açısından daha karamsar olmaya başladı, bu doğru değil" diye konuştu. 


Kılıçdaroğlu, seçim anketleriyle ilgili bir diğer soruya, bu konuda yapılan çalışmaları takip ettiklerini dile getirdi.


Parti olarak anket yaptırmadıklarını vurgulayan Kılıçdaroğlu, "Oyumuzun yükseldiğini görüyorum. Bundan ötürü son derece mutluyum. Sonunda her vatandaşın şunu görmesi lazım, bu ülkenin sorunlarını en iyi çözen parti CHP'dir" ifadesini kullandı.

POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...