Boş meydanda tek kişilik miting

/ Kaynak: AA
Boş meydanda tek kişilik miting

POLİTİKA Haberleri  / AA

Bursa bağımsız milletvekili adayı Ali Osman Demirtaş'ın, Gökdere Meydanı'ndaki mitingi vatandaşlar tarafından ilgi görmedi.

 Demirtaş, yaklaşık bir saat süren elektrik sorununun ardından, ses  sistemini de kurarak miting hazırlıklarını tamamladı. 
 
Vatandaşlara içinde vaatlerinin bulunduğu broşürleri dağıtan ve bazı  araçlara posterlerini asan Demirtaş'ın mitingi nedeniyle yolun bazı bölümleri  trafiğe kapatıldı. 
 
 Eline mikrofonu alarak, zaman zaman yer değiştirerek seçim konuşması  yapan Demirtaş'ı bölgede güvenlik için bulunan emniyet ekipleri dışında dinleyen  çıkmadı. 
  
Bazı vatandaşlar, tek kişilik mitingi nedeniyle Demirtaş'a  araçlarından el sallarken, bazıları da trafiğin sıkışmasına tepki gösterdi. 
 
1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi için mitinglerine devam edeceğini  açıklayan Demirtaş, kimsenin ilgi göstermediği alanda, yaklaşık bir saat boyunca  boş meydana konuştu. 
 
Mikrofonuna elektrik gelmemesi nedeniyle şikayetlerde bulunduğu  konuşmasında Ali Osman Demirtaş, "Biz memleketin selameti, halkın huzuru için  geldik. Daha iyi bir yaşam için oylarınıza talibim. Ankara'da sizler için  çalışacağım. Memleket idaresi bir saz çalmak gibi, şarkı söylemek gibi, dantele  oya yapmak gibi meziyet ister" dedi. 

POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...