Erdoğan'dan AK Partili Ete'ye 'En İyi Genç Girişimci' ödülü

/ Kaynak: İHA
Erdoğan'dan AK Partili Ete'ye 'En İyi Genç Girişimci' ödülü

POLİTİKA Haberleri  / İHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı Uluslararası KOBİ Şurası'nda dereceye giren iş adamlarına ödülleri dağıtıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katıldığı TÜMSİAD TÜMEXPO ve Uluslararası KOBİ Surası, İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu şurada başarılı iş adamlarına ödülleri dağıtıldı.
ÖDÜLÜNÜ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN ELİNDEN ALDI
Şura'da, “Genç En İyi İşadamı” ödülünü kazanan AK Parti 2. bölge milletvekili adayı Emre Ete, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden aldığı ödülün önemine vurgu yaptı.
Şurada İHA'nın sorularını yanıtlayan Ete, “Çok sevinçliyim. Özellikle genç arkadaşlarımız için çok sevinçliyim, gururluyum. Çünkü ben bu ödülü genç kardeşlerimiz ve genç arkadaşlarımız için aldım. Bu dönem 26. dönemin milletvekili adayıyım. Buraya çıkarken ben gençlerin sesi olarak gelmeyi istedim. Gençlerin sesini her yerde duyurabilmek için ben bu göreve geldim. Başbakanımızın açıkladığı seçim beyannamesinde genç girişimci arkadaşlarımıza birçok teşvik programları sunuluyor. 100 bin lira faizsiz bir şekilde ekstradan bir bütçe verilecek. Bu 100 bin lirada kefalet sorunu yok. Yüzde 85'ini devletimiz karşılıyor” dedi.
“GENÇLER, TÜRKİYE'NİN YALNIZCA GELECEĞİ DEĞİL”
Gençlerin Türkiye'nin hem geleceği, hem bugünü olduğunu savunan Emre Ete, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bu desteklerle ben inanıyorum ki benim gibi ben den daha iyi nice genç girişimcilerimiz çıkacak. Eskiden Türkiye'de gençler bizim geleceğimizdir diye bir söylem vardı. Ben bunu gençler bizim hem bugünümüzdür hem de geleceğimizdir diye değiştiriyorum. Çünkü 13 sene önce o gelecek hiç gelmedi. 2002 yılından itibaren Cumhurbaşkanımızın başlattığı harekette şu an Başbakanımızın devam ettirdiği harekette görüyoruz ki gençlere inanılmaz destekler verilmekte. Özgüven çok önemli. Ben seçilmiş dünyanın en genç Latin Amerika'daki fahri konsolosuyum. Türkiye'nin seçilmiş en genç mütevelli heyeti üyesiyim. Bunun gibi birçok enler var hayatımızda. Ben bu enleri Cumhurbaşkanı ve Başbakanımıza atfediyorum.”
GENÇLERE SAĞLANAN 'ÖZGÜVEN' VURGUSU
Gençlerin tek dille yetinmemesi gerektiğine dikkat çeken genç iş adamı Emre Ete, “İnanıyorum ki daha nice enlerimiz çıkacak bu memlekette. 2002 yılından önceki olumsuz enler değil de enflasyon oranı en yüksek ülke, parasında en fazla sıfırı olan ülke değil de en genç girişimciler en başarılı insanlar en çok kalkınan ülke gibi enleri göreceğiz. Bu konuda gençlere büyük işler düşüyor. Onlar da hazır olmalı. Artık mazeretleri yok. AK Parti hükümetinde her türlü destek veriliyor. Her türlü imkan sağlanıyor. En önemlisi özgüven veriliyor. Bu nedenle gençler donanımlarını artıracak. Onlar bir dil ile yetinmeyip ikinci, üçüncü dili öğrenecek. Bunları yaparak ben inanıyorum ki 2015 gençlerin yılı olacak” şeklinde değerlendirmelerde bulundu. 

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...