19 yıldır MHP'li olan aile AK Parti'ye geçti

/ Kaynak: İHA
19 yıldır MHP'li olan aile AK Parti'ye geçti

POLİTİKA Haberleri  / İHA

19 yıldır MHP üyesi olan İsmail Doğan ve ailesi, AK Parti'ye geçti. Aileye rozetini ise Milletvekili Adayı Ahmet Uzer taktı.

Yıllardır MHP'nin aktif olarak üyesi olan Gaziantep'in Uğurca kırsal Mahallesi Muhtarı İsmail Doğan ve ailesi, AK Parti'ye geçti. Doğan ve ailenin ileri gelenlerine AK Parti rozeti Gaziantep Milletvekili Adayı Ahmet Uzer'in de bulunduğu törenle takıldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'hayır'cı tutumu nedeniyle Ak Parti'ye geçtiğini belirten Muhtar Doğan ise, “AK Parti'ye geçtiğimiz için çok mutluyuz. Herkese hayırlı olsun” diye konuştu.Törende konuşan Ahmet Uzer de, "Buranın en büyük ailesi AK Parti'ye geçiş yaptı. Öncelikle bu ailenin geçişi hayırlara vesile olsun.
Tabi yol doğru akıbet doğru olduğu zaman, aileler de AK Parti'ye katılmaya devam ediyor. Bugün de güzel bir katılım yaşadık. İsmail beyin şahsında ben bütün Doğan ailesine teşekkür ediyorum" dedi. Son dönemlerde AK Parti'ye özellikle MHP'den katılımın yüksek olduğunu ifade eden Uzer, “Özellikle Devlet Bahçeli'nin son hükümet kurma sürecindeki 'hayır'cı tutumuna bağlıyorlar. Bu da önemli bir etken, her şeye karşıyım' politikası maalesef MHP'ye oy veren vatandaşlar üzerinde çok ciddi bir tahribat oldu. Çünkü siyasi partiler iktidara gelmek için siyaset yaparlar iktidardan kaçan partilerin ömürleri maalesef Türk siyasi tarihinde uzun sürmemiştir. Devlet Bahçeli de doğru yapmamıştır. Halk üzerindeki etkilerinin bir kısmını kaybettiklerini görüyoruz” şeklinde konuştu. 

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...