'CHP iktidara gelmeden vaadine zam yapan tek partidir'

/ Kaynak: İHA
'CHP iktidara gelmeden vaadine zam yapan tek partidir'

POLİTİKA Haberleri  / İHA

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Hayati Yazıcı, Mısır çarşısında esnaf ı ziyaret etti.

Yazıcıya, AK Parti 2.Bölge Milletvekili adayı Mahmut Bayat ve Fatih İlçe teşkilatı üyeleri de eşlik etti. Esnaf ı tek tek ziyaret ederek selamlayan ve karanfil veren eski Bakan Yazıcı, kendisine yapılan ikramlardan alarak, “Bunu alıyorum ama asıl ikramı 1 Kasım Pazar günü bol kepçeden bekliyorum” dedi. Esnaf ın cevabı ise inşallah oldu.
  Eski Bakan Yazıcı'nın Mısır Ç arşısı sırasında esnafların yanı sıra turistlerinde ilgi göstermesi dikkat çekti. Özellikle Arap turistlerde Yazıcı'yı selamlayarak fotoğraf çektirmek istedi. Bakan Yazıcı, hem esnafla hem de turistlerle bol bol fotoğraf çekildi.
  Mısırı çarşısını ve Kapalı Çarş 'ıyı dolaşmaktan büyük keyif aldığını belirten eski Bakan Yazıcı, “Fırsat buldukça buralara geliyorum. En son bakanlığım döneminde gelmiştim. Esnafların birçoğunu simasını tanıyorum. Bir kısmını ismen tanıyorum. Tabi sağ olsunlar ikramlarda bulunuyorlar. Bende şakayla karışık, 'Bu ikram yetmez, bir kasımda bol kepçeyle ikram bekliyorum' diyorum. Keyifli bir ziyaret oldu. Esnaflarımız sağ olsun çok sıcak davrandılar” dedi.
  AK Partili Yazıcı, seçim atmosferinin oldukça iyi olduğunu belirterek, “İnsanlarımız gayet sakin ve serinkanlı davranıyor. Buda onların demokratik haklarını kullanırken rahat bir ortamda muhakeme yapacaklarını gösteriyor. İnsanlarımız fevri hareketle değil de muhakeme süreci içerisinde oylarını kullanmaya yöneldiğinde ilk tercih edeceği parti AK Parti olacaktır. Çünkü bizim arkamızda büyük bir referans var. Çünkü 13 yıldır bizim Türkiye'ye yaptığımız kazanımlar ortadadır” diye konuştu.
  Bir esnafla arasında geçen diyalo ğ u da anlatan Yazıcı, “Bir arkadaş ben CHP'ye oy vereceğim dedi. Bende neden diye sordum. Vaatleri var diye cevap verdi. Bende ona bir hatırlatma yaptım. Bakın iktidara gelmeden, muhalefetteyken 3-4 ay aralıkla önerisine zam yapan tek parti CHP'dir. 7 Haziran seçimleri öncesinde CHP mazotu çiftçiye 1 lira yapacağız demişti. Şimdi 1 Kasım seçimlerinde 1.80 lira diyor. Demek ki 80 kuruş bir zam yaptı. Üç ayda yüzde 8'lik bir zam yaptı. CHP, iktidara gelmeden böyle bir zam yapıyorsa iktidara geldikten sonra neler yapacak gerisini siz hesap edin” dedi.

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...