Erdoğan'ın bu sözleri ayakta alkışlandı!

Erdoğan'ın bu sözleri ayakta alkışlandı!

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep'te Türkiye Gençlik Vakfı Gençlik Buluşması'na katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;


Karşımdaki şu güzel topluluğa bakarken bir kez daha şükür ediyorum. Aydınlık yüzlerinizde Antep'i Gazi yapan o iradeyi görüyorum.


Sevgili Gençler, sizler var ya sizler sadece Antep'in değil, tüm Türkiye'nin hem aklısınız hem vicdanı.


Bize eğilmek yakışır mı? Bize sadece rükuda eğilmek yakışır. Biz sadece ve sadece Allah'ın önünde eğiliriz. Ben karşımdaki gençliği kula kul olmayan gençlik olarak görüyorum. Sizlerden aldığımız güçle ilhamla daha güçlü bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Size daha güzel bir ülke bırakmak için gecemizi gündüzümüze katıyoruz.


BİNLER BU SÖZLERİ AYAKTA ALKIŞLADI!


Gençler sizin bu heyecanınız bizim azığımız oldu, motivasyon kaynağımız oldu. Bugün bir kez daha işte bu muhteşem manzara karşısında aynı gururu yaşıyorum. Siz var böyle dik durdukça, bizimle beraber yürüdükçe evelallah bizi kimse bu yoldan çeviremeyecek. Gençler, rivayet edilirki ünlü gezgin Marco Polo'ya Kubilay Han bu taşları birlikte tutan şey nedir diye sorar. Polo, kemer olmazsa bu taşlar birlikte kalamaz der. Han, o zaman neden sabahtan beri taşları anlatıyorsunuz, kemeri anlatsanıza diye çıkışır. Polo, taşlar olmazsa kemer işe yaramaz der.


Gençler müsterih olunuz, düşman arabaları cesedimi ezmeden Antep'e giremez diyen Şahinbey'in evlatlarısınız. Tarih bizi ayakta tutan bir güç kaynağıdır. Bu yüzden tarihimizi iyi bilmeliyiz.


"EN KANLI SALDIRILARA RAĞMEN TERÖR ÖRGÜTÜ AMACINA ULAŞAMADI!"


Türkiye ne zaman şaha kalksa bugün olduğu gibi terör örgütlerinin saldırısına maruz kalıyor. İşte Paralel Yapı... İnlerine gireceğiz dedik girdik mi? Onlar karıyı kocaya düşürdüler, anneyi çocuğa düşürdüler. Milleti birbirine düşürdüler.


30 yıldan beri en kanlı saldırılaara rağmen terör örgütü hiç bir şey elde edemedi. Bizim bundan başka bayrağımız yok. Ama birilerinin paçavrası var. Gençleri, kadınları kendi çıkarları için, kendi iktidarları için ön plana sürdüler. Doğu'daki gençlerimizi maşa gibi kullandılar. Ben bugün Gaziantep'ten Kürt kardeşlerime sesleniyorum; Ah benim değerli pkardeşlerim biz size ne yaptık? Şemdinli devlet hastanesini bombayla harap edenler, camileri bombalayanlar nasıl benim dindar Kürt kardeşimin temsilcisi oluyor.


"1 KASIM'DA BUNLARA DERSLERİNİ VERMENİZİ RİCA EDİYORUM"


Değerli kardeşlerim tüm bunlara 1 Kasım'da gereken dersi vermenizi rica ediyorum. Bunların barış sözlerine sakın inanmayın ha... Gerçekten barış diyen, otobüsleri, tırları ateşe veriri mi? 


İnşaallah Suriyeli kardeşlerimizin de yakında vatan hasretleri son bulacak. Sizler varil bombalarından, kanlı rejimden kaçanlara kucak açtınız. Dünyaya örnek bir davranış ortaya koydunuz. Allah sizden razı olsun.


Sizlerin, tabanı ibadet, ortası ticaret, tavanı ihanet olan Paralel Yapı'ya da gereken cevabı vereceğinizini biliyorum.


Ne diyoruz, tek millet, tek bayrak, tek devlet...


Bu duygularla sizleri Allah'a emanet ediyorum...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...