AK Parti afişi sosyal medyayı salladı

AK Parti afişi sosyal medyayı salladı

POLİTİKA Haberleri

Gülen'in ABD'deki malikanesine birkaç kilometre uzaklıktaki AK Parti afişleri Gülen'i kızdırırken, sosyal medyada büyük destek gördü.

Yurtdışı seçmenlerin rekor katılımla oy verdiği 1 Kasım seçimleri öncesi propaganda savaşları yoğun bir Türk seçmen nüfusun yaşadığı ABD'nin Pennsylvania eyaletine de taşındı. AK Parti Kuzey Amerika Seçim Kooardinasyon Merkezi Başkanı Levent Ali Yıldız, önceki seçimlere oranla Türk seçmeni daha fazla sandığa çekebilmek amacıyla parti ayrımı yapmadan vatandaşları otobüsler ile seçim merkezlerine taşıdıklarını belirtirken, propaganda için de Türklerin yoğun yaşadığı New Jersey, New York ve Pennsylvania gibi yerlerdeki billboardlara ilan verdiklerini açıkladı. Yıldız, söz konusu billboardlarda AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun mesajını seçmenlere ulaştırdıklarını ve afişlerden birinin de Fethullah Gülen'in yaşadığı Saylorsburg kasabasında olduğunu belirtti. Yıldız, "afişlerimizden biri Gülen'in malikanesine birkaç kilometre yakınlarında yani yürüme mesafesinde bulunuyor" dedi.


PARALELLERDEN TEPKİ
Söz konusu afişler sosyal medyada da büyük beğeni topladı. Bir hesap "büyük devletiz vessalam" tepkisini verirken, bir başka kullanıcı da, "tam yerine manzara koymuş adamlar" diyerek desteklerini dile getirdi. Gülencilerin ise söz konusu yasal billboardlar nedeniyle morallerinin bozulduğu gözlendi. (Sabah)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...