Galip Ensarioğlu'ndan o habere yalanlama

Galip Ensarioğlu'ndan o habere yalanlama

POLİTİKA Haberleri

AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Galip Ensarioğlu, korumasının vurulduğu haberlerinin gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Ensarioğlu yaptığı yazılı açıklamada, olayın kendisi ve korumalarıyla hiçbir ilgisi olmadığını belirterek, “Seçimlere birkaç gün kala bu tür yalan haberler, bölgede barışa, huzura katkı değil siyasi tansiyonu daha da yükseltmektedir. Basın ahlakıyla ilgisi olmayan bu habere itibar edilmemesini rica ederiz” dedi.
Ensarioğlu, evinden çıkarken gördüğü silahlı kavgada, yaralan bir şahsa yardım ettiğini ifade ederken, haberin yer aldığı basın kuruluşuyla ilgili gerekli girişimlerin yapılacağını da belirtti.
Yalanlanan söz konusu haberde, AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Galip Ensarioğlu'nun özel olarak korumalığını yapan grubun içerisinde bulunan bir kişinin, Ensarioğlu'nun Yenişehir ilçesi Ofis semti Sanat Sokağı'ndaki evinin önünde beklerken silahlı saldırıya uğradığı öne sürülmüştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...