Bakan Çağatay Kılıç, asker uğurlama etkinliğine katıldı

/ Kaynak: İHA
Bakan Çağatay Kılıç, asker uğurlama etkinliğine katıldı

POLİTİKA Haberleri  / İHA

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Vezirköprü ilçesinde asker uğurlama etkinliğine katıldı.

Bahçekonak Mahallesi'nde düzenlenen etkinlikte askerlik görevini yapacak olan gençlere hitap eden Bakan Çağatay Kılıç, Türkiye'nin tarihinden ecdadından aldığı güçle ilelebet var olacağını söyledi.

Görevde olan tüm askerlerin vatan topraklarını en iyi üst şekilde koruduğunu kaydeden Bakan Çağatay Kılıç, “Nöbet tutan ve hudutlarda sınırlarımızı bekleyen tüm kardeşlerimize, bütün güvenlik güçlerimize, polislerimize rabbim güç versin. Onları korusun. Bayrak için, inancı için, milleti için bu yola çıkanların çok ayrı bir özelliği vardır. Biz inanıyoruz ki onlar her zaman en üst şekilde milletlerini ve devletlerini koruyacaklardır. Bu uğurda hayatını ortaya koyanlar, şehit olanlar da biliyorsunuz ki ilelebet yaşarlar” dedi.

Askere gidecek gençlerin bu vatana ve millete en iyi şekilde hizmet edeceğini belirten Bakan Çağatay Kılıç, “Rabbim inşallah gençlerimizin evlerine, ailelerine, sevdiklerine sağ salim kavuşmayı nasip eylesin. Hepimiz bu milletin, bu bayrağın, bu devletin hizmetkarıyız. Bu hizmet için yolda olduğumuza göre bu hizmeti sonuna kadar da yapacağız. Görev yapacağınız bölgelerde de bu ay-yıldızlı bayrağımızın inşallah en büyük bekçisi olacaksınız. İnanıyorum ki hem ailelerinizi hem sevdiklerinizi, hem de memleketinizi en iyi şekilde temsil edeceksiniz. Sizinle gurur duyuyoruz. Rabbim sizleri korusun, yar ve yardımcınız olsun” diye konuştu. 

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...