'Şiddetle AK Parti iktidarına muhtacız'

/ Kaynak: AA
 'Şiddetle AK Parti iktidarına muhtacız'

POLİTİKA Haberleri  / AA

Arınç, 1 Kasım seçimlerine yönelik yaptığı açıklamada, Türkiye'nin şu anda şiddetle AK Parti iktidarına ihtiyacı olduğunu söyledi.

AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Faruk Çelik ile bir otelde bir araya gelen Arınç, basın mensuplarına, partisine destek vermek amacıyla kente geldiğini ve bazı ilçeleri ziyaret edeceğini anlattı.


'TEK BİR GAYEMİZ VAR O DA'
AK Parti'nin 1 Kasım seçimlerinde yeniden tek başına iktidar olacağına inandığını ifade eden Arınç, "Allah kısmet ederse değerli milletvekillerimizle Harran ve Viranşehir ilçelerinde seçim çalışması yapacağız. Tek bir gayemiz var, pazar günkü seçimlerde Şanlıurfa'dan da Türkiye'den de en iyi sonucu almak çünkü Türkiye'nin şu anda şiddetle AK Parti iktidarına ihtiyacı var" dedi. 


Arınç, halkın bu seçimde çok daha duyarlı hareket edeceğine inandığını vurguladı. 


Şanlıurfa'dan çok kuvvetli izlenimler aldıklarına işaret eden Arınç, "Buradaki seçim çalışmalarına bir günlüğüne de olsa destek ve değerli dostlarıma selam vermek için geldim. Tüm Şanlıurfa halkına selamlarımı ve sevgilerimi iletiyorum" diye konuştu.


 

POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...