31 sandıkta usulsüzlük: Soruşturma açıldı

/ Kaynak: AA
31 sandıkta usulsüzlük: Soruşturma açıldı

POLİTİKA Haberleri  / AA

Patnos ilçesinde, 7 Haziran'daki seçimde 31 sandıkta usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla sandık başkan ve üyeleri hakkında soruşturma başlatıldı

Alınan bilgiye göre, TBMM 25. Dönem Milletvekili Seçimi'nde Patnos merkez ve köylerde 31 sandıktaki usulsüzlük iddiaları üzerine Patnos Cumhuriyet Başsavcılığınca inceleme başlatıldı.
Başsavcılık, "gerçekte oy kullanmayan seçmenlerin yerine oy kullandırıldığı ve hile yapıldığı" iddiasıyla sandık kurullarının başkan ve üyeleri hakkında soruşturma başlattı.
Doğubayazıt ilçesinde daha önce 7 Haziran'daki milletvekili genel seçiminde 24 sandıkta usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla sandık kurulu başkanları ve üyeleri hakkında soruşturma açıldığı Ağrı'da, tek bir partiye yüzde 100 oy çıkan sandıklara yönelik incelemelerin sürdüğü, soruşturmanın genişleyebileceği öğrenildi.

POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...